Homepage  / Filme Online / Netflix

Haita de acțiune, filmul produs de Matei Dima, va fi disponibil pe Netflix. Poveste, distribuție, trailer

Haita de acțiune, filmul produs de Matei Dima, va fi disponibil pe Netflix. Poveste, distribuție, trailer
9

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fani. Filmul românesc „Haita de acțiune” intră pe Netflix. În cazul în care nu ați apucat să vedeți filmul de comedie la cinema sau doriți să-l revedeți, acum mai aveți o șansă. Filmul „Haita de acțiune”, o comedie polițistă, a fost regizat de Vali Dobrogeanu și produs de Matei Dima, alias Bromania.

Când apare filmul Haita de acțiune pe Netflix

Filmul „Haita de acțiune” a avut premiera pe 21 martie 2023, în cinematografe, iar din distribuție fac parte Matei Dima, Elena Chiriac (fostă concurentă „Survivor România”), Antonia, Anca Dumitra, Vlad Brumaru, Iulian Postelnicu, Iancu Sterp, Alex Bogdan, Sergiu Smera, Alex Delea (câștigător Survivor România 2022), Cristi Pulhac și Anca Dinicu.

haita-de-actiune-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Haita de acțiune” este prima comedie de acțiune făcută de Vidra. Filmul este scris și regizat de către Vali Dobrogeanu (cunoscut pentru „Rezumatul Zilei” și „Tabăra”), iar producători sunt Matei Dima, Ștefan Lucian și Alexandra Hash.

În cazul în care nu ați apucat să vedeți filmul în cinema, acum mai aveți o sansă, pentru că va fi disponibil pentru streaming. Filmul „Haita de acțiune” va fi disponibil pe Netflix începând cu data de 21 iulie 2023.

Denzel (Matei Dima) este polițist la rutieră, dar el se visează în filmele americane și își dorește să rezolve cazuri complexe. Pentru că a început să scormonească unde nu trebuie, Denzel și haita lui de acțiune ajung într-un impas. O comedie de acțiune care te va face să simți chestii”, este sinopsisul oficial al filmului.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton