; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow va scrie o carte de bucate

13 July 2010

Actriţa Gwyneth Paltrow (37 de ani), celebră pentru silueta silfidă şi obsesia pentru exerciţii fizice, a anunţat că va scoate pe piaţă o carte de bucate în care va aduna  reţetele ei favorite, scrie dailyexpress.co.uk.

Dar volumul numit „My Fathers Daughter' (şi dedicat tatălui ei, Bruce) nu se va adresa oricărui bucătar de rând: soţia solistului de la Coldplay, Chris Martin (33 de ani), apelează frecvent la unele ingrediente mai rare, care pot fi găsite doar în magazinele ei preferate, ca Organic Avenue (din New York) şi Royal Gourmet Deli (din Los Angeles).

„Cartea aceasta e menită să canalizeze pasiunea tatălui meu prin dezvăluirea darurilor pe care mi le-a transmis – investeşte în lucruri reale, curăţă pe măsură ce murdăreşti, bea în timp ce găteşti. Distrează-te', a explicat Paltrow.

Conţinutul exact al volumului de reţete care va apărea în librăriile americane în luna mai a anului viitor este secret, dar pe site-ul ei (goop.com), Gwyneth are câteva exemple de feluri de mâncare preferate: clătite americane, brioşe cu curcan şi banane ori o salată vietnameză.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare