; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth paltrow and chris martin pic rex image 2 100274373

Gwyneth Paltrow şi Chris Martin s-au despărţit de fapt acum câţiva ani?

27 March 2014

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 41 de ani, şi Chris Martin, în vârstă de 37 de ani, s-au prefăcut că formează un cuplu fericit timp de mai mulţi ani. Informaţia a venit din partea unui apropiat al celor două vedete, citat de New York Daily News.

gwyneth-paltrow-and-chris-martin-pic-rex-image-2-100274373

“Vestea asta nu ar trebui să fie o surpriză pentru nimeni. Ei nu mai formează un cuplu de ani buni”, a fost declaraţia sursei.

Conform ultimelor veşti despre Gwyneth Paltrow şi Chris Martin, cei doi au păstrat aparanţele de dragul familiei lor şi de teamă ca nu cumva să le fie afectate carierele.

Înainte ca vestea divorţului lor să ajungă în presă, Gwyneth Paltrow şi Chris Martin şi-au luat copiii şi au plecat în Bahamas.

Cei doi artişti, care apăreau rar împreună în public, se lăudau cu faptul că nu vorbeau public despre partenerul de viaţă, alimentând astfel zvonurile despre despărţirea lor.

În 2008, actriţa a a spus că acele zvonuri erau “ridicole” şi a reamintit că familia ei preferă să nu se afişeze în faţa camerelor de filmat.

În ianuarie, au făcut totuşi o excepţie şi au apărut ţinându-se de mâini la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur la Los Angeles.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare