; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow şi-a tonifiat fundul

19 February 2010

Actriţa americană (37 de ani) şi-a rezolvat problemele cu posteriorul, datorită antrenoarei de fitness Tracy Anderson, relatează GOOP.

Gwyneth – care are doi fii, Apple (5 ani) şi Moses (3 ani), cu vocalistul trupei Coldplay, Chris Martin – e uimită de cât de mult şi-a schimbat aspectul fizic datorită lui Tracy.

Mi-a tras un şut în fund, la propriu, şi o să îi fiu mereu recunoscătoare', a declarat Paltrow. Ea a postat şi un videoclip cu seria de exerciţii pentru braţe a antrenoarei, pe care le-a folosit în timp ce se pregătea pentru pelicula Omul de oţel'.

Tracy Anderson a devenit, în ultimii ani, febleţea starurilor de la Hollywood, pentru exerciţiile ei, numărându-le pe Madonna, Courteney Cox-Arquette şi Jennifer Aniston printre clientele sale.

Face minuni', a spus despre ea Gwyneth Paltrow, mai ales pentru problema «aripioarelor» de pe braţe'. Courteney Cox spune că: Am auzit de Tracy prin nişte prieteni care au avut rezultate extraordinare cu ea. Şi eu am avut aceleaşi rezultate; pur şi simplu nu credeam că sunt posibile'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare