Homepage  / Vedete străine

Gwyneth Paltrow a găsit elixirul tinereții veșnice. A făcut furori cu trupul de fotomodel pe o plajă din Mexic

Gwyneth Paltrow a găsit elixirul tinereții veșnice. A făcut furori cu trupul de fotomodel pe o plajă din Mexic
11

de Cristina Țapu,

Gwyneth Paltrow, în vârstă de 51 de ani, pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Actrița a fost surprinsă în vacanță, pe o plajă din Mexic, iar cadrele realizate de către fotoreporteri demonstrează că trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra trupului celebrei vedete de peste Ocean.

Gwyneth Paltrow sfidează trecerea timpului și arată impecabil la 51 de ani

Gwyneth Paltrow și partenerul ei de viață, Brad Falchuk, își petrec vacanța de Crăciun în Mexic. Actrița americană a fost surprinsă de paparazzi pe plajele însorite din Cabo, unde cei doi se bucură din plin de razele soarelui și de temperaturile generoase.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Gwyneth Paltrow trades in her ski trial doc fashion for a hot bikini in Mexico with husband & kidsIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Câștigătoarea premiului Oscar a impresionat cu silueta sa în timpul unei plimbări relaxante de-a lungul țărmului. Actrița, care a devenit și o antreprenoare de succes, are o formă fizică excepțională. Gwyneth, în vârstă de 51 de ani, și-a expus abdomenul extrem de tonifiat și picioarele lungi într-un costum de baie roz strălucitor.

După ce Brad și Paltrow și-au promis iubire veșnică, producătorul de la Hollywood a devenit tată vitreg pentru cei doi copii ai actriței, Apple, în vârstă de 19 ani, și Moses, în vârstă de 17 ani, pe care aceasta îi are cu fostul soț Chris Martin. La rândul său, Gwyneth este mamă vitregă pentru cei doi copii ai lui Brad dintr-o relație anterioară cu Suzanne Bukinik: Isabella, în vârstă de 19 ani, și Brody, în vârstă de 17 ani.

Viața personală a Gwyneth Paltrow a fost adesea subiect de interes public. După un mariaj cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, și doi copii, Gwyneth s-a recăsătorit cu producătorul de televiziune Brad Falchuk în 2018.

Gwyneth Paltrow a devenit o veritabilă femeie de afaceri

Cu o prezență puternică în mediul online, Gwyneth continuă să inspire și să încurajeze milioane de oameni să îmbrățișeze un stil de viață sănătos și să se concentreze asupra bunăstării lor generale.

Pe lângă succesul în lumea cinematografiei, Gwyneth Paltrow este cunoscută și pentru evoluția sa ca antreprenoare. În 2008, a fondat Goop, o platformă online dedicată sănătății și bunăstării. Cu articole despre nutriție, fitness, modă și stil de viață, Goop a devenit o resursă de referință pentru cei interesați de un mod de viață sănătos.

Compania s-a extins rapid și a inclus un magazin online, evenimente live, podcast-uri și colaborări cu diverși experți în domeniul sănătății. Gwyneth a devenit un promotor al unei vieți echilibrate și a produselor de înaltă calitate, menite să îmbunătățească calitatea vieții.

Sursă foto: Profimedia – Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton