; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow se gândește să renunțe la actorie. Care sunt motivele

Gwyneth Paltrow se gândește să renunțe la actorie. Care sunt motivele

15 June 2017

Într-un interviu acordat publicației online Extra, actrița Gwyneth Paltrow a mărturisit că se gândește să renunțe la actorie:

“Nu sunt sigură că îmi voi continua cariera de actriță. Mai am momente când acord atenție acestui lucru, dar îmi place mai mult să-mi conduc afacerea și vreau să îmi îndrept atenția spre această pasiune. Compania mea se dezvoltă foarte repede și cred ca este momentul perfect să mă ocup de ea.'

Gwyneth a recunoscut că se bucură de provocarea de a-și construi propria companie: “Știi, viața mea a fost mult mai greu de înălțat față de afacerea mea, iar acum vreau să fac asta”, a declarat ea.

Cel mai recent rol al lui Gwyneth a fost o apariție în seria TV „Nightcap' (2016), în timp ce ultimul ei film a fost „Mortdecai' (2015), în care i-a dat replica lui Johnny Depp.

Actrița în vârstă de 44 de ani,  are doi copii: Apple, de 13 ani și Moses, în vârstă de 11 ani, împreună cu fostul ei soț, Chris Martin.  

Actrița este fiica regizorului și producătorului Bruce Paltrow și a actriței Blythe Danner. Aceasta a debutat în domeniu în anul 1989, însă anul 1995 a fost cel care a condus-o spre faimă, prin thrillerul „Se7en', în care a jucat alături de Brad Pitt. Mai mult decât atât, rolul din „Sheakespeare în Love' (1998) i-a adus actriței cea mai înaltă distincție pe care o poate primi un actor – un premiu Oscar.

Începând cu anul 2008, după ce a devenit mamă, Gwyneth s-a axat pe „GOOP', site-ul de care se ocupă și care a început ca find un site de știri săptămânale despre lifestyle. 

Totodată, de curând, actrița a semnat un contract cu o firmă dezvoltatoare de aplicații mobile pentru a-și dezvolta business-ul și pe această latură.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare