Homepage  / Cinema

Gwyneth Paltrow revine pe marele ecran după o pauză de cinci ani. În ce film va juca alături de Timothée Chalamet

Gwyneth Paltrow revine pe marele ecran după o pauză de cinci ani. În ce film va juca alături de  Timothée Chalamet
9

de Andreea Hentea,

După câțiva ani în care a stat departe de marele ecran, Gwyneth Paltrow i se alătură lui Timothée Chalamet în noul film „Marty Supreme”, regizat de Josh Safdie. Ce știm, deocamdată, despre proiect.

Gwyneth Paltrow revine după o pauză de cinci ani

Filmul îi va prilejui actriței britanice în vârstă de 51 de ani primul rol important de la „Răzbunătorii: Sfârșitul jocului” (2019), scrie deadline.com.

Cu toate că detaliile poveștii sunt păstrate secret, se știe deja că filmul este inspirat de viața campionului american de tenis de masă Marty Reisman, deși surse apropiate producției susțin că este vorba despre un film original de ficțiune, mai degrabă decât despre un film biografic.

Avengers: Endgame – World PremiereIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Martin „Marty” Reisman a fost un jucător de tenis de masă american, care a început să joace tenis la 12 ani și a fost campion în 1958, 1960 și în 1997 (când a înregistrat un record, fiind cel mai vârstnic jucător care a câștigat o competiție națională deschisă într-un sport cu racheta – la 67 de ani). Una dintre cele mai vizibile prezențe și personalități din lumea tenisului de masă, el a murit în decembrie 2012, la vârsta de 82 de ani.

Dacă se știe deja că Timothée Chalamet îl va juca pe eroul titular, până în acest moment nu s-a precizat ce rol urmează să joace Gwyneth Paltrow. În televiziune, cel mai recent rol al ei a fost cel din serialul Netflix „Politicianul”, creat de Ryan Murphy, Brad Falchuk și Ian Brennan.

Cine va regiza filmul

Regizorul Josh Safdie și Ronald Bronstein au scris împreună scenariul filmului, pe care îl vor produce alături de Eli Bush, Anthony Katagas, Timothée Chalamet și A24.

Pentru Josh Safdie filmul este primul proiect solo de la „Plăcerea de a fi jefuit” (2008), după ce a regizat, împreună cu fratele lui, Benny Safdie („The Curse”), filme ca „Good Time: Pe bune, o să-ți placă” (2017), cu Robert Pattinson, și foarte lăudatul „Uncut Gems” (2019), cu Adam Sandler, difuzat de Netflix. Cei doi frați au dezvăluit recent că drumurile lor regizorale s-au despărțit, fiecare urmând să lucreze pe cont propriu, dar că vor colabora în continuare ca producători, prin compania Elara Pictures.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton