; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow pune preţ pe familie

20 April 2010

Actriţa a renunţat să mai apară în filmul The Danish Girl' pentru a petrece mai mult timp alături de familie.

Gwyneth (37 de ani) a acceptat să interpreteze în filmul The Danish Girl' rolul primei femei care s-a supus unei operaţii de schimbare de sex după ce, anul trecut, actriţa Charlize Theron a renunţat la acelaşi proiect. Astfel, producătorii acestei pelicule (care e o adaptare a romanului omonim al scriitorului David Ebershoff) au rămas din nou fără protagonistă.

Conform showbizspy.com, Paltrow a luat decizia de a se retrage din film (în care ar fi jucat alături de Nicole Kidman) pentru a se dedica familiei. Uneori simt că toată lumea din jurul meu s-a oprit în rinichii mei. Mă simt obosită', a declarat ea.

De asemenea, reprezentantul actriţei a spus că Gwyneth şi soţul ei Chris (33 de ani) au stat mult timp despărţiţi şi că renunţarea la rol a fost singura modalitate ca ea să stea mai mult cu familia.

Gwyneth şi Chris Martin (membru al trupei Coldplay) s-au căsătorit în decembrie 2003, într-o ceremonie secretă la un hotel din sudul Californiei. Cei doi au împreună doi copii, o fată, Apple (5 ani), şi un băiat, Moses (4 ani).

Din 30 aprilie, Gwyneth revine în cinematografele de la noi cu rolul lui Pepper Potts în filmul Iron Man – Omul de oţel 2'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare