; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwyneth Paltrow o agasează pe Beyonce cu sfaturi despre sarcină

15 September 2011

Beyonce Knowles (30 de ani) e prietenă bună cu actriţa Gwyneth Paltrow (38 de ani), dar a ajuns să fie puţin agasată de sfaturile primite de la blondă în legătură cu sarcina.

O sursă a povestit pentru revista „Closer' că „Gwyneth a ştiut de sarcina lui Beyonce de peste o lună şi i-a spus să bea un păhărel de suc de germeni de grâu în fiecare dimineaţă şi să-şi frece burta cu ulei de nucă de cocos, pentru a preveni vergeturile. A sfătuit-o şi să mediteze o oră pe zi şi să-şi înmoaie picioarele în apă cu gheaţă pentru a preveni umflarea acestora'.

Dar dacă la început Beyonce a fost încântată de cristalele pe care i le-a trimis actriţa pentru a-şi găsi pacea interioară, cântăreaţa nu a fost prea impresionată de restul sfaturilor primite.

„Beyonce ştie că Gwyneth nu vrea decât să-i arate cât de mult îi pasă, dar sfaturile ei pot fi un pic prea insistente. Îi trimite pachete de ierburi şi vitamine, dar Beyonce vrea să facă lucrurile în stil propriu, în funcţie de ce i se potriveşte, şi nu îi place să i se spună ce să mănânce', a mai spus sursa amintită.

Oare Gwyneth ştie că amica ei are pofte ciudate și mănâncă banane înmuiate în ketchup şi croissante umplute cu batoane de ciocolată topite?

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare