Homepage  / Vedete străine

Gwyneth Paltrow, fotografie specială alături de fiica ei, Apple. Cine mai apare în imaginea de colecție

Gwyneth Paltrow, fotografie specială alături de fiica ei, Apple. Cine mai apare în imaginea de colecție

de Redactia Tvmania,

Gwyneth Paltrow a sărbătorit, în weekend, brandul propriu, Goop, respectiv renumitul brand Gucci. Vedeta, care a organizat o cină privată în Hamptons, a avut-o alături pe fiica ei de 19 ani, Apple. Cine a mai participat la eveniment și de ce fanii le-au numit „trio-ul de zeițe”.

Vedeta din „Shakespeare in Love” a strălucit, sâmbătă, într-o rochie Gucci în două piese, în timp ce adolescenta de 19 ani, Apple, a purtat o rochie neagră și pantofi asortați.

Mama lui Gwyneth Paltrow s-a numărat de asemenea printre invitați, Blythe Danner purtând o rochie tip caftan albă și o eșarfă albastră.

Paltrow, Apple și bunica ei au pozat împreună, fotografia fiind una specială.

„GG pentru @goop și @gucci la petrecerea din grădină de aseară de acasă, în Amagansett, pentru a sărbători vara și noul nostru ser peptidic cu @juliusfewmd”, a scris Paltrow, în vârstă de 50 de ani, în descrierea fotografiei prin intermediul Instagram duminică.

În timp ce slideshow-ul ei de pe rețelele de socializare a inclus și fotografii cu soțul Brad Falchuk, fanii s-au arătat încântați de prezența lui Danner și a lui Apple. „Iubesc trio-ul de zeițe”, a scris un utilizator Instagram, în timp ce un altul a lăudat „cele trei femei minunate“.

Un al treilea urmăritor a remarcat că „Apple arată exact ca” mama ei.

Paltrow își împarte fiica, precum și fiul Moses, în vârstă de 17 ani, cu fostul ei soț, Chris Martin.

Cel mai mare copil al fostului cuplu a început facultatea în New York în 2022, dar se pare că și-a petrecut vara acasă cu Paltrow. Săptămâna trecută, Apple a ținut prima pagină a ziarelor pentru că a gătit cu măști de ochi asortate cu mama ei și a probat rochia lui Paltrow de la Oscarurile din 2002, pe care „toată lumea a urât-o”.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton