; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwen stefani

Gwen Stefani se pregătește de nunta cu Blake Shelton. Când ar putea avea loc evenimentul

31 October 2019

Conform PageSix, Gwen Stefani se pregătește să facă pasul cel mare cu Blake Shelton până la finalul acestui an. 

Cei doi sunt colegi și în cadrul emisiunii „Vocea' („The Voice') și se pare că în ultima perioadă își aduc cei trei copii la filmări. O sursă a precizat publicației mai sus menționate că: 

„Este clar de câteva luni că Gwen și Blake fac pregătiri. În momentul de față este o chestiune de timp și de loc. Toți ne așteptăm ca nunta să aibă loc foarte curând. Nu cred ca va fi ceva cu fast, sunt  convins ca va fi o petrecrere restransă – aș îndrăzni să spun că până la sfârșitul acestui an vor face nunta', a povestit sursa. 

Cei doi vor sărbători cea de-a patra aniversare luna viitoare, după cum Shelton mărturisea pentru People în luna iunie iunie:

„Este chiar șocant că a trecut deja atât de mult. Încă se simte ca este destul de nou pentru mine. Cred că este, relativ. Patru ani nu sunt pentru totdeauna, dar omule, se pare că totul s-a întâmplat în foarte scurt timp. '

Cei doi sunt împreună din 2014, iar Blake Shelton se înțelege foarte bine cu cei 3 copii pe care Gwen îi are din căsnicia anterior avută cu Gavin Rossalde. 

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare