; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

83864504_105355094260912_649154623383036827_n

Gwen Stefani se pregătește de nunta cu Blake Shelton. Când ar putea avea loc evenimentul

11 June 2020

Conform USWeekly, Gwen Stefani se pregătește să facă pasul cel mare cu Blake Shelton imediat după încheierea pandemiei.

Artista pregătește demult acest eveniment mai ales că a cerut bisericii catolice sa anuleze fosta cununie pe care a avut-o cu Gavin, deoarece „religia a fost întotdeauna extrem de importantă pentru ea', a precizat o sursă citată de DailyMail.

„Epidemia de coronavirus le-a întors lumea pe dos. Gwen știe cât de binecuvântată este și își dorește să se căsătorească imediat ce restricțiile de distanțare socială vor fi ridicate', a povestit o sursă pentru USWeekly.

Această perioadă a convins-o pe artistă să nu mai aștepte anularea din partea bisericii catolice și să facă pasul cel mare.

„Gwen își dorește să aibă o ceremonie și o petrecere alături de familie și prieteni. A așteptat atât de mult să se căsătorească încât nu își dorește ca famillia să urmărească evenimentul prin Zoom. Perioada Acasta a făcut-o să își dea seama că ar putea dura ani ca tribunalul bisericii să trimită decizia anulării fostei căsătorii', a mai precizat sursa pentru publicația mai sus menționată.

Cei doi sunt împreună din 2014, iar Blake Shelton se înțelege foarte bine cu cei 3 copii pe care Gwen îi are din căsnicia anterior avută cu Gavin Rossalde. În timpul pandemiei Gwen și Blake au locuit la țară.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare