; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gwen Stefani îşi lasă soţul să se ocupe de bucătarie

04 June 2010

Gwen Stefani nu găteşteGwen Stefani (40 de ani) spune că soţul ei, cântăreţul Gavin Rossdale (fostul vocal al trupei Bush are 44 de ani), găteşte, acesta fiind foarte „pasionat' de mâncare, relatează digitalspy.co.uk.

„Nu pot să gătesc. Nici măcar nu pot să folosesc toasterul. Nu pot să torn băutură sau să aşez masa. Gavin este cel care face toate astea. Nici măcar nu este o opţiune, din moment ce este aşa de pasionat de gătit', a spus Gwen Stefani.

„Găteşte în fiecare zi. Adoră să se ducă la cumpărături pentru a lua diverse produse. Sunt foarte norocoasă din punctul ăsta de vedere. Este, de fapt, şi greu, pentru că uneori vreau să rămân în forma şi să nu mănânc ce găteşte, dar nu am cum să-l refuz', a continuat ea.

Gwen Stefani a mai spus că soţul ei este foarte priceput când vine vorba de cumpărat cadouri: „Este un tip romantic şi creativ şi mă inspiră şi pe mine. Ne-am distrat foarte bine de Crăciun; a fost amuzant să luăm cadouri pentru copii'.

Gwen Stefani şi Gavin Rossdale s-au căsătorit în 2002 şi au doi băieţi împreună: Kingston James McGregor (născut pe 26 mai 2006) şi Zuma Nesta Rock (20 august 2008).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare