; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Guy Ecker s-a întors la telenovele

11 November 2010

După o absenţă de patru ani, Guy Ecker, protagonistul unor telenovele de succes precum Cafea cu parfum de femeie', Minciuna' şi Salome', revine pe micile ecrane în telenovela produsă şi transmisă de postul Univision, Eva Luna'. Cea care îi dă replica este debutanta Blanca Soto, fostă Miss Mexic.

.

Încă de la primele episoade, telenovela difuzată în prezent în Statele Unite a avut succes, mai ales că aduce în discuţie situaţia imigranţilor latini din această ţară. La succesul serialului au contribuit şi Ecker şi Blanca, care formează o pereche foarte frumoasă.

Cei doi au spulberat însă din start orice zvon că între ei ar exista ceva şi în afara platourilor de filmare. Guy, Blanca şi partenerii lor de viaţă obişnuiesc să iasă frecvent împreună. Blanca Soto susţine chiar că soţul ei, actorul şi regizorul american Jack Hartnett (care a avut un rol episodic şi în “Totul despre sex'), nu este deloc gelos, din contră, el o sfătuieşte să joace cât mai credibil scenele de dragoste alături de Guy.

Guy este un profesionist. Între noi există o chimie frumoasă. Mă simt în siguranţă când lucrez alături de el. Este un cavaler pe lângă faptul că arată bine', a declarat Blanca despre partenerul ei de serial.

La rândul ei, soţia lui Ecker, modelul Estela Sainz, s-a obişnuit, de atâta timp, să-l vadă pe Guy sărutându-se cu cele mai sexi actriţe. Chiar şi cei trei copii ai lor (Liam de 9 ani, Sofia de 7 şi Kaelan de 4) au înţeles că tata lucrează'.

.

Guy Ecker ar vrea un rol negativ

Guy Ecker şi Blanca Soto.

Guy (care a mai lucrat cu regizorul telenovelei Eva Luna', Carlos Sotomayor, şi la Minciuna' în 1999) interpretează de data aceasta rolul unui director executiv al unei firme de publicitate, care îşi creşte singur copilul.

Mi-a plăcut foarte mult personajul meu, povestea serialului şi, de asemenea, să lucrez cu Blanca, aflată la prima ei telenovelă', a zis Guy.

Eva Luna' prezintă lumea plină de dragoste şi răzbunare a publicitarilor din Los Angeles-ul zilelor noastre. Protagonista, Eva Gonzalez (Soto), este o tânără culegătoare de mere din Sudul Californiei, a cărei viaţă se schimbă radical în momentul în care ajunge în Los Angeles. Aici, ea îl întâlneşte pe cel care o va ajuta să cunoască cerul şi infernul', Daniel Villanueva (Ecker), un văduv cu succes în afaceri şi cu priză la femei.

Ultima oară când Guy Ecker a apărut într-o telenovelă pe micile ecrane de la noi a fost la Acasă, în Heridas de amor', în care a jucat alături de Jacqueline Bracamontes. Recent, actorul a declarat că, în viitorul apropiat, şi-ar dori să interpreteze într-o telenovelă un personaj negativ.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare