; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Ecker

Guy Ecker joacă în cel de-al şaselea sezon al serialului „El Señor de los Cielos”

24 April 2018

Cel de-al şaselea sezon al narco-novelei de succes creată de Telemundo, „El Señor de los Cielos', va avea premiera în SUA pe 8 mai, iar telespectatorii vor avea ocazia să-i revadă pe Rafael Amaya (protagonistul), Carmen Aub, Alejandro López, Jesús Moré, Lisa Owen şi Miguel Varoni.

 

În acest sezon, din distribuţie vor mai face parte şi actorii de telenovele Guy Ecker, Francisco Gattorno, Alberto Guerra şi Fernando Noriega, dar şi actorul de origine spaniolă Carlos Bardem (fratele cunoscutului Javier Bardem). Noul sezon, la care au lucrat peste 300 de persoane, este filmat în diferite locaţii din Mexic, iar Guy Ecker a declarat că este foarte fericit că face parte dintr-un asemenea proiect.

„Dragi prieteni, mă bucur că mă aflu din nou în Mexic, unde filmez la noul sezon din „El Señor de los Cielos'. Va fi super bun, să nu-l pierdeţi!', a spus Guy pe Instagram.

Guy (59 de ani), cunoscut pentru rolurile din telenovele de succes precum „Cafea cu parfum de femeie', „Salomé', „Minciuna' şi „Eva Luna', revine astfel pe micile ecrane după 4 ani de absenţă. Ultimul serial în care a jucat a fost „Por siempre mi amor' (2013-2014), alături de Susana González. „El señor de los cielos' este primul proiect al lui Guy cu cei de la Telemundo. La sfârşitul verii, la acest post va avea premiera cel de-al doilea serial pe care l-a filmat cu ei, „El Recluso'. Producţia, un thriller cu 13 episoade, îi mai are în distribuţie pe Ana Claudia Talancón, Ignacio Serricchio, David Chocarro şi Mariana Seoane.

 

Vedeţi aici mesajul lui Guy Ecker pentru fanii serialului „El Señor de los Cielos':

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare