; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Guillermo del toro

Guillermo Del Toro anunță că va face o pauză de un an

01 November 2017

În timp ce noul său film, „The Shape of Water', este așteptat pe marile ecrane anul viitor, la noi va avea premiera pe 19 ianuarie 2018, regizorul Guillermo Del Toro a anunțat că își va lua un an sabatic, anunță Variety.

 

În timpul unui interviu colectiv, Guillermo Del Toro a declarat că are nevoie de o pauză:

„Îmi voi lua un an sabatic. Voiam să mă apuc de «Fantastic Voyage», dar după «The Shape of Water», am nevoie de o pauză'.

 

„Fantastic Voyage', în română „Călătorie fantastică', este un film din 1966, regizat de Richard Fleischer, cu Raquel Welch și Donald Pleasence, pe care Guillermo Del Toro avea de mai mult timp ideea să-l refacă. Anunțul regizorului, că va lua o pauză, ne lasă în continuare să așteptăm ca pelicula să ajungă în sălile de cinema. Dar acesta nu e singur în agenda lui Del Toro. Sunt noutăți și cu privire la sezonul al doilea al serialului animat de la Netflix, „DreamWorks Trollhunters': „Da, sunt noutăți, dar Netflix mă va omorî dacă vorbesc. În câteva săptămâni veți afla totul', a declarat regizorul.

„The Shape of Water', cu Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, are deja patru premii, printre care și cel pentru cel mai bun film, la Festivalul de Film de la Veneția, din 2017. În România, pelicula va avea premiera pe 19 ianuarie 2018.

 

Puteți vedea aici trailer-ul:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare