; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Guess Who ţinteşte „Tot mai sus” cu noul lui album

17 October 2011

Rapper-ul de 25 de ani e „faţa' noului val de hip-hop de la noi. Cu noul disc „Tot mai sus', Guess Who îşi întăreşte statutul ca unul dintre cei mai populari artişti români.

Ascensiunea fulminantă a lui Guess Who – Laurenţiu Mocanu, pe numele adevărat – pare să se fi petrecut aproape peste noapte. Fanii genului ştiu, însă, că tânărul bucureştean era în avangarda hip-hop-ului românesc încă de acum 10 ani, când cânta în trupa Anonim şi le atrăgea atenţia celor de la Paraziţii, pe al căror disc Irefutabil' (2002) a şi apărut.

A urmat deschiderea concertului 50 Cent, apoi o perioadă de pauză, pentru ca Laurenţiu să reapară furtunos pe radar o dată cu debutul carierei solo.

Al doilea disc, Tot mai sus', a ieşit pe piaţă în septembrie, la pachet cu Gazeta Sporturilor, iar titlul descrie perfect traiectoria artistului. Reacţia publicului m-a influenţat pozitiv, am reuşit să termin cel de-al doilea album mai rapid decât primul', ne explică el, referindu-se la debutul cu Locul Potrivit/Probe Audio', care a produs şi hit-ul „Locul potrivit'.

Citeşte textul integral în revistă

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare