; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Primii 3 finalisti Romanii au talent

Grupul Speed Cubing a câştigat finala „Românii au talent” | FOTO

15 June 2015

Vineri seară, în finala „Românii au talent', cele mai multe voturi au mers la cei de la SpeedCubing, care au făcut din matematică artă şi spectacol.

castigatorii Romanii au talent

Tot în marea finală, în urma votului desfăşurat pe parcursul unei întregi săptămâni, a fost ales şi câştigătorul premiului de originalitate în valoare de 10.000 de euro. Cosmin Cioca a impresionat atât juraţii, cât şi publicul cu talentul său, concurentul reuşind în acelaşi timp să cânte la flaut şi să facă beatbox.

castigatorul premiului de originalitate

Locul doi în preferinţele celor care au votat a fost Bogdan Bolohan, dansatorul care spune poveşti cu mişcările sale şi care îmbină dansul cu teatrul.

Locul trei a fost ocupat de trupa The Beat. 6 copii talentaţi şi-au arătat dragostea pentru rock încă o dată, şi au cântat melodia „I love rocknroll'.

Juriul Romanii au talent si Smiley cu Pavel Bartos (1)

La finalul show-ului, juraţii au căzut de acord că românii au ales cum nu se putea mai bine. Aflată la primul său sezon la masa juriului Românii au talent, Mihaela a declarat: 'Un spectacol de o calitate ireproșabilă, datorat, pe de o parte concurenților extrem de talentați, iar pe de altă parte echipei noastre dirijate de regizorul Adrian Batista și producătorul Dan Alexandrescu, care i-au pus în valoare pe emoționații noștri. Am trăit profund fiecare emoție și admit că am avut numai satisfacții sublime și lecții de viață colosale de pe urma prezenței mele în juriul celei mai urmărite emisiuni românești. Abia aștept sezonul următor!'

Şi Bebe a fost mulţumit de rezultat, iar experienţa de aseară a fost intensă: Mă consider cel mai bogat om, trăind o asemenea experienţă. Nu mi-am imaginat că talentul în România poate fi întalnit, şi sunt sigur de asta, dacă nu la fiecare pas, cel puţin din doi în doi.'

Andra, jurat deja cu experienţă la Românii au Talent, traieşte emoţia finalei de fiecare data la fel de intens: 'Jos pălăria pentru mințile sclipitoare de la SpeedCubing. Ei nu au aranjat doar un cub, au arătat că sunt super inteligenți și că talentul lor nu îl vezi la tot pasul. Vreau să îi felicit din toată inima și sunt sigură că vor ajunge și mai departe. A fost o finală de vis alături de o echipă și de niște concurenți speciali. Ne vedem în sezonul 6! '

Iar Andi, cel care i-a propulsat pe caştigătorii de aseară direct in semifinală a declarat plin de entuziasm: 'Deznodământul finalei celui de-al cincilea senzon Românii au Talent scoate la iveală un adevăr îmbucurător. Atunci când au cine să voteze, românii votează cu creierul'.

[Not a valid template]

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare