Homepage  / Televiziune

Groapa, când are premiera primul sezon al noului serial de la Pro TV. Programul de difuzare

Groapa, când are premiera primul sezon al noului serial de la Pro TV. Programul de difuzare
9

de Roxana Mirea,

Serialul „Groapa” prezintă o imagine realistă și dură a vieții mafiei, relațiile de familie, problemele și poveștile de dragoste, într-un mod care-i va face pe cei de acasă să se bucure de fiecare secundă și să înțeleagă că familia e totul. Serialul este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Acum, Pro TV a anunțat când are premiera primul sezon din serialul „Groapa”.

Când are premiera primul sezon din Groapa 

Groapa” este o adaptare după „Legea familiei” („Çukur”/„The Pit”), care a fost printre cele mai populare seriale turcești ale anului 2018. Producția a fost difuzată și la noi, de postul Happy Channel, în ianuarie 2019. Acțiunea din „Groapa” se desfășoară la Giurgiu, un oraș care deschide porțile spre Dunăre și spre priveliști incredibile. 

La evenimentul organizat pentru a lansa grila de toamnă, Pro TV a anunțat că primul sezon din serialul „Groapa” începe sâmbătă, 16 septembrie, de la ora 20:00. 

Distribuția este plină de nume cunoscute, de la Marius Manole la Emilian Oprea și Monica Bîrlădeanu, dar și de debutanți. Printre cei care își încearcă norocul pentru prima dată cu un rol important este frumoasa Teona Stavarachi. Ea are rolul principal feminin, Alma, fiind iubita personajului central (Sacha), jucat de Daniel Nuță. 

Teona Stavarachi este Alma Coman, în Groapa 

Teona Stavarachi este cea care o va aduce în fața telespectatorilor pe Alma Coman, eroina principală și cea care va simți cum viața i se schimbă… într-o clipită! Deși la prima vedere este o jurnalistă care se îndrăgosește prea rapid, se pare că personajul interpretat de frumoasa actriță ascunde multe enigme.   

Despre interacțiunea cu personajul principal, Teona declară: „Cel mai mult interacționez cu Sasha, interpretat de Daniel Nuță, despre care am spus deja de multe ori că a fost surpriză să descopăr că ne înțelegem foarte bine, ceea ce ajută enorm la chimia dintre personajele noastre care au un parcurs destul de greu și intens împreună”.   

„Alma e un personaj puternic, da, e ușor naivă și se lasă ușor pradă sentimentelor, dar cu toate astea, e sinceră și hotărâtă atunci când acționează sau spune ceva. Nu se conformează de dragul nimănui, nu se lasă influențată, dacă ceva i se pare greșit sau simte că nu e bine, nu stă prea mult pe gânduri, e încrezătoare în propriile-i convingeri”, mai adaugă Teona despre rolul ei din GROAPA.  

teona-stavarachi-alma-coman-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Daniel Nuță este Sasha Vlahu, în Groapa 

Daniel Nuță îl interpretează pe Sasha Vlahu, eroul principal și cel care se va regăsi în mijlocul acțiunii.  

„În principiu, interacțiunile lui sunt cu toate personajele. De la Alma, familie, acoliții lui Sandu, Franco, Alică, Tache frizerul, Tibi Meclă, everyone. Sasha e omul iubit de toată lumea, mai puțin de cei cărora le strică planurile. O să vedeți voi care sunt ei”, declară Daniel Nuță. 

Datorită rolului, actorul a avut ocazia să fie pe platourile de filmare alături de majoritatea colegilor din cast: „Distribuția e una foarte bine aleasă, fiecare e pe tipologia lui, adică apropiat de trăsăturile lui de caracter. Am avut foarte multe secvențe cu Teona (Alma), cu Tudor Istodor – fratele (Vali Vlahu), cu Nicu Mihoc – tata (Sandu Vlahu), cu Maria Buză – mama (Zina Vlahu). Cum să vă zic – suntem o familie ciudată, cel puțin. O familie anormală, cu multe probleme. Scopul lui Sasha este să refacă armonia acolo”. 

Daniel Nuță – Sasha (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 9

Daniel Nuță, schimbare de look pentru rolul din Groapa 

Daniel Nuță este cunoscut din serialele „Sacrificiul” și „Adela”, de la Antena 1, unde a avut rol negativ, și a intrat recent în atenția lumii cu rolul lui Vlad Țepeș din producția Netflix „Ascensiunea imperiilor: Otomanii”. Iată ce ne-a declarat el despre noul lui rol, cel din serialul „Groapa”, de la Pro TV.

Nu mai ești un debutant. Cum ai obținut rolul? 

A fost o perioadă lungă de casting, cred că o lună și jumătate, timp în care am trecut prin tot felul de secvențe. Până la urmă, spre fericirea mea, am rămas eu, mi-am dorit foarte tare rolul ăsta, mi-am dorit să ajung să lucrez cu oamenii din Pro TV, pentru că sunt superprofesioniști, îmi place stilul ăsta și e altceva față de ce am făcut până acum. Nu am făcut până acum un produs de acțiune, e pentru prima asta, știam stilul, metoda de lucru, am vrut să lucrez cu oamenii aceștia. 

Ce așteptări ai de la rol? 

Ce-mi doresc eu e ca telespectatorii să se îndrăgostească de poveste, de personajele noastre și să fie cu noi cât mai mult timp și să facem cât mai multe sezoane. Pentru mine e o evoluție, pentru că e un rol de anvergură și este important e să demosntrez că rolul lui Vlad Țepeș nu a fost o întâmplare și că așa îmi place mie să lucrez. 

Te-ai tuns… 

Nu a fost sacrificiu, a fost o dedicare, un dar către personajul meu. Acum e o altă persoană, am un alt vibe, e o altă energie. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton