Homepage  / Seriale româneşti

Groapa, episodul din 23 septembrie 2023. Realitatea se complică pentru Sasha

Groapa, episodul din 23 septembrie 2023. Realitatea se complică pentru Sasha
5

de Roxana Mirea,

Un nou episod din serialul „Groapa” este difuzat sâmbătă, 23 septembrie 2023, la Pro TV. Realitatea devine tot mai dură pentru personajele din serial. „Cineva trebuie să-i ia locul lui Sandu. Familia nu ți-o alegi, e ca o boală, ca un semn din naștere”, va rosti Zina. Iată ce se întâmplâ în noul episod din „Groapa”.

Ce se întâmplă în serialul „Groapa” – 23 septembrie 2023 

Dragostea. Cel mai pur și mai dorit sentiment. Apare de nicăieri și te face să iei decizii neprevăzute. Brusc, totul pare că are sens în viața ta. Și totuși… atunci apare o bătaie în ușă care-ți dă totul peste cap. Familia. Oamenii de care nu ai putea fugi, chiar dacă tu vrei, te prind din urmă și îți arată că problemele lor sunt și ale tale. Pentru Sasha, totul e un amestec de impredictibilitate și tevatură…. pentru că familia e totul! „Groapa” revine mâine seară, de la ora 20:00, cu un nou episod.  

După ce Vali a simțit fiorul rece al morții când fratele lui, Grigore, și-a găsit sfârșitul în fața lui, iar tatăl său, Sandu, cel atât de puternic, a căzut la pământ fără suflare, din cauza veștilor primite, prințișorul trebuie să ia decizii. Și unele rapide. Vali va merge să-l confrunte pe Franco, însă răspunsul primit îl va face să realizeze că totul costă, uneori prea mult: ”Ți-am zis c-o să fie cu mortăciuni”.  

Groapa, episodul din 23 septembrie 2023. Realitatea se complică pentru SashaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Este el pregătit să preia conducerea familiei? Sau noi surprize îl așteaptă la colț? Oare să fie viața așa cum a sperat, acum că fratele mai mare s-a dus?  

Un lucru e sigur, Zina, mama lui și cea care acum trebuie să fie mai hotărâtă ca niciodată, are alte gânduri pe care le va și da mai departe: „Cineva trebuie să-i ia locul lui Sandu. Familia nu ți-o alegi, e ca o boală, ca un semn din naștere”. Să fie ea singura care vede corect cum ar trebui să arate viitorul?  

Alma… jurnalista timidă care credea că l-a găsit pe bărbatul vieții. E oare pregătită să se trezească fără el aproape? Va avea puterea să reacționeze la tot ce pare că-i lovește fericirea?  

Atâtea întrebări. Tot mai puțin timp până când își vor găsi răspunsul. Mâine, de la ora 20:00, pe PRO TV, toți cei de acasă vor putea urmări cel de-al doilea episod al super producției „Groapa”. 

Sursa foto: Pro TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton