; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Bear Grylls

Grila de toamnă Discovery îl readuce pe Bear Grylls la tv

04 September 2013

Experţii în tehnici de supravieţuire Bear Grylls, Ed Stafford şi Gary Humphrey, maeştrii iluzionismului Dynamo şi Ben Earl, dar şi vedete precum Patrick Dempsey sau Kal Penn sunt doar câțiva dintre cei pe care îi veți putea urmări în noile programe care vor avea premiera în toamna aceasta pe Discovery Channel.

Grila de toamnă include programe noi, precum “Bear Grylls: Evadare din infern”, “Ingineri în competiţie”, “Cazuri neelucidate”, “Test de supravieţuire în doi”, “Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey”, “Supravieţuire extremă cu Ed Stafford”, “2 nebuni pe 4 roţi” sau “Bear Grylls: Scapă cu viaţă!” şi sezoane noi din serii cunoscute, precum “Dynamo și magia imposibilului”.

Iată câteva dintre cele mai bune programe ce vor putea fi urmărite pe Discovery Channel în toamna aceasta, în fiecare zi, în prime time:

 

  • Dynamo şi magia imposibilului (Sezonul 3) – în fiecare duminică, de la 21.00, începând din 15 septembrie

Cel mai original magician din ultimele decenii se întoarce pe Discovery Channel cu un nou sezon din cunoscuta sa emisiune, dând dovadă de o dexteritate incredibilă și un stil de magie absolut nou, ce uluiesc pur și simplu publicul. Dynamo trăieşte noi aventuri în tot felul de locaţii extraordinare din întreaga lume, vizitând New York-ul, Africa de Sud, Ibiza şi Marea Britanie, unde îi uimeşte pe toţi cei care îl întâlnesc.

 

  • Bear Grylls: Evadare din infern – în fiecare luni, de la 21.00, începând din 7 octombrie

De la paraşute care nu se deschid, până la cabluri de bungee jumping care se rup şi trenuri montagne-russe care se defectează, în fiecare episod al acestui program Bear Grylls prezintă clipuri incredibile, filmate de oameni obişnuiţi, care au reuşit să scape cu bine din situaţii absolut neobişnuite. Împreună cu o echipă de experţi din diverse domenii, Bear explică exact cum s-au produs aceste întâmplări inimaginabile.

 

  • Bear Grylls: Scapă cu viaţă! – în fiecare luni, de la 21.00, începând din 18 noiembrie

Acesta este un program de aventură şi competiţie cu totul incredibil. Grylls coordonează o competitie de supravieţuire în condiţii extreme, care pune la încercare 10 echipe a câte doi oameni, forţându-le limitele dincolo de tot ceea ce şi-ar fi putut imagina ei, în peisajul necruţător şi dramatic al Insulei de Sud a Noii Zeelande. Participanţii au aşadar o triplă misiune: să supravieţuiască în sălbăticie, să călătorească în grup şi să evite să fie eliminaţi din competiţie.

 

  • Cursa Le Mans cu Patrick Dempsey – în fiecare duminică, de la 18.00, începând din 27 octombrie

Patrick Dempsey a decis să înregistreze povestea revenirii sale în cursa Le Mans din 2013, într-un documentar în patru părţi. La Sebring, în ajunul primei runde a noului Campionat Mondial FIA de Anduranţă, pe data de 17 martie, Patrick Dempsey, actor, pilot şi proprietar al echipei, şi-a anunţat intenţia de a se întoarce în La Sarthe. În 2009, el a trecut linia de sosire pe locul al 9-lea în fosta categorie LM GT2, la volanul unui Ferrari F430 GT. După ce a devenit celebru în întreaga lume cu rolul doctorului Derek Shepherd din serialul Anatomia lui Grey”, Dempsey îşi va demonstra acum pasiunea pentru cursele de masini. Programul urmăreşte pregătirile actorului pentru cursa de 24 de ore Le Mans 2013.

 

  • Ingineri în competiţie – în fiecare vineri, de la 21.00, începând din 6 septembrie

Kal Penn, actor şi producător de la Hollywood, celebru pentru rolul lui din Dr. House', este prezentatorul unei competiţii pe teme tehnologice aparent imposibile, la care participă concurenţi tineri şi inteligenţi, dezvăluind astfel cine va fi următoare minte sclipitoare a Americii. Bazându-se pe logică şi design, un juriu alcătuit din specialişti va stabili cine a creat cel mai revoluţionar proiect tehnologic, care va primi premiul cel mare al competiţiei.

 

  • Cazuri neelucidate – în fiecare miercuri, de la 22.00, începând din 18 septembrie

De la dispariţii misterioase şi întâlniri cu OZN-uri până la prădători imposibil de identificat şi blesteme, acest program investighează întâmplări reale, dar inexplicabile, care i-au nedumerit pe oamenii de ştiinţă şi au stat la baza multor legende. Programul îi poartă pe telespectatori într-o incursiune extraordinară, prezentându-le câteva dintre cele mai interesante şi mai şocante poveşti relatate vreodată. În universul bizar, dar perfect real al acestor Cazuri neelucidate', publicul va descoperi că, de multe ori, căutarea unor răspunsuri stârneşte întrebări fascinante despre fenomene pe care nu le cunoaştem şi pe care nu ni le putem explica.

 

  • Test de supravieţuire în doi – în fiecare joi, de la 22.00, începând din 5 septembrie

Programul duce la un alt nivel ideea de supravieţuire prin selecţie naturală'. În fiecare săptămână, o nouă echipă formată din două persoane care nu s-au mai văzut niciodată – un bărbat şi o femeie – ajunge într-o locaţie extremă, cu fenomene meteorologice dezlănţuite. Fiecare cuplu va fi lăsat în voia sorţii, fără hrană, fără apă şi… fără haine. Oare obstacolele cu care se vor confrunta se vor dovedi a fi imposibil de depăşit?

 

  • Strict interzis – în fiecare vineri, de la 22.00, începând din 4 octombrie

Programul prezintă persoane care fac diverse lucruri într-un alt mod decât cel acceptat de societate. O incursiune incredibilă în lumea unor fapte bizare, de neconceput, pe care le fac oameni cu pasiuni sau preocupari mai putin obisnuite.. Primul episod ajunge în SUA, unde omul-mumie' este obsedat de subcultura mumificării. Australia este următoarea escală, unde o întâlnim pe femeia-ponei', care şi-a petrecut jumătate din viaţă trăind exact ca un ponei. Ne îndreptăm apoi spre Marea Britanie, unde un bărbat consideră că este însuşi Regele Arthur reîncarnat. Şi tocmai când credeaţi că lucrurile nu pot deveni mai neobișnuite de atât, Mexic, destinaţia noastră finală, dezvăluie o comunitate de aşa-numiţi Blănoşi', ai cărei membri se bucură să umble îmbrăcaţi în costume din blană de animale şi au o a doua identitate antropomorfică'.

 

  • Supravieţuire extremă cu Ed Stafford – în fiecare marţi, de la 21.00, începând din 15 octombrie

Dezbrăcat şi absolut singur pe o insulă pustie din Fiji, Ed Stafford va încerca să supravieţuiască timp de 60 de zile, fiind obligat să se folosească doar de propriul bun-simţ şi de resursele pe care i le poate oferi insula pentru a-şi găsi hrană, apă, haine, un adăpost şi orice altceva îi mai trebuie ca să rămână în viaţă, în aceste condiţii extreme.

 

  • 2 nebuni pe 4 roţi – Sezonul 2- în fiecare marţi, de la 22.00, începând din 15 octombrie

Gary Humphrey, fost soldat în trupele speciale britanice, şi Bill Wu, un californian care iubeşte automobilele şi ideea de a rezolva probleme, revin alături de Ruby, iubitul lor vehicul 4×4, în al doilea sezon al programului  2 nebuni pe 4 roţi. Cei doi şi maşinuţa lor de nădejde forţează toate limitele pentru a face în premieră absolută lucruri pe care nimeni nu le-a mai reuşit până acum, în cele mai extreme locuri din lume. Îi urmărim deci cum înfruntă Munţii Sierra Juarez din Mexic, la o altitudine de 1800m, parcurgând pe un traseu pe care amerindienii merg  pe jos ca să ajungă la o platformă de piatră sacră, Sky Platform (Platforma Cerului), unde nu a mai ajuns până acum nicio maşină.

Anul acesta, Discovery va investi aproximativ 1,5 miliarde de dolari la nivel global în programe pentru canalele noastre. Dacă ne uităm doar la Discovery Channel, vom avea producţii importante în această toamnă, printre care două programe nou-nouţe cu Bear Grylls, cel mai recent sezon din “Dynamo si magia imposibilului” sau seria specială Cursa Le Mans, alături de actorul Patrick Dempsey.

În total vor fi în jur de 10 premiere pe lună, si toate abordează subiecte de interes pentru telespectatorii Discovery' a spus Ada Roseti, Director de Programe Europa de Sud-Est, Discovery Networks CEEMEA.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare