Homepage  / Televiziune

Grila de toamnă Digi 24. Liliana Ruse, Cristi Citre și Valentin Chisoceanu intră pe post

Grila de toamnă Digi 24. Liliana Ruse, Cristi Citre și Valentin Chisoceanu intră pe post

de Andra Stana,

Digi 24 și-a prezentat grila de toamnă și a anunțat că aduce pe post jurnaliști noi. De săptămâna viitoare, vor apărea la TV Cristi Citre, Valentin Chisoceanu și Liliana Ruse. Aceasta din urmă a mai apărut la Digi 24, ca invitat în jurnalele de știri.

Ce e nou în grila de toamnă de la Digi 24 – septembrie 2023

Cei trei noi jurnaliști – Cristi Citre (care a lucrat la Euronews), Valentin Chisoceanu şi Liliana Ruse (fostă realizatoare la România TV) s-au alăturat echipei Digi 24 în luna august, potrivit Paginademedia.

Duminică, 17 septembrie, începe emisiunea „Briefing”, prezentată de Liliana Ruse. Noul format va fi pe post în fiecare săptămână, de la ora 20.00 la 22.00.

„Liliana Ruse invită decidenții la raport în fața telespectatorilor, în cea mai nouă emisiune, ,,Briefing”. Va aduce în prim plan alături de invitații săi, sinteza celor mai relevante teme politice ale săptămânii, analiza obiectivă și pertinentă a evenimentelor aflate în desfășurare și previziunile perioadei următoare.”, se arată în comunicatul Digi 24.

De luni, 18 septembrie, Cristi Citre va fi pe post de luni până vineri, de la ora 12.00, la Știrile Amiezii. El va face echipă cu Anca Orheian.

Tot atunci, jurnalistei Teodora Tompea i se alătură, de luni până joi, omul de radio Valentin Chisoceanu, de luni până joi, de la 16.00 la 19.00.

Sâmbătă, 23 septembrie, jurnaliștii Claudiu Pândaru și Florin Negruțiu revin cu un nou sezon al emisiunii „În fața ta”. Formatul este programat sâmbăta și duminica, de la ora 14.00.

Sursa foto: Facebook

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton