Homepage  / Televiziune

GRILA DE TOAMNĂ. Când încep cele mai așteptate show-uri și seriale de la Pro TV și Antena 1

GRILA DE TOAMNĂ. Când încep cele mai așteptate show-uri și seriale de la Pro TV și Antena 1
34

de Redactia Tvmania,

Va fi o toamnă bogată în producții noi pe micul ecran, nu mai e nicio îndoială. Din multitudinea de opțiuni, am ales show-urile pe care le așteptăm cel mai mult să înceapă odată cu lansarea grilelor de toamnă. Unele au o dată fixă, la altele data premierei e încă incertă. 

Show-urile de televiziune și serialele pe care le așteptăm toamna aceasta la TV

„Asia Express” (sezon nou, Antena 1, din 1 septembrie)

Iubitul show de aventură revine la Antena 1, cu sezonul 7, numit „Drumul Zeilor”. În prima săptămână, vor fi difuzate 4 ediții consecutive: marea premieră este duminică, pe 1 septembrie, de la ora 20.00, iar următoarele ediții sunt programate de luni până miercuri, de la ora 20.30.

În 2024, spre deosebire de celelalte sezoane, show-ul prezentat de Irina Fodor a fost mai lung, având 11 etape în loc de 10.

Anca Țurcașiu și prietena ei, actrița Andreea Samson, Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, colega lui de radio, Nicolai Tand și Sorin Brotnei, nașul și finul, Betty Salam și soțul ei, Cătălin, comedianții Ioana State și Mane Voicu, content creator-ul și antreprenoarea Carmen Negoiță și sora ei, Andreea, Victor Slav și iubita lui Selina, Adi Nartea și prietenul lui, actorul Cosmin Vîjeu, Andrei Ursu și iubitul lui, Vlad Condurache sunt vedetele care pornesc în această competiție.

„MasterChef” (sezon nou, Pro TV, din 10 septembrie)

Cel mai tare cooking show din lume revine în această toamnă! Bucătarii amatori se vor lupta în preparate pentru a demonstra că au toate ingredientele necesare pentru a câștiga titlul de MasterChef România 2024. Show-ul prezentat de Gina Pistol, care îi va avea ca membrii ai juriului, pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu, va avea premiera pe 10 septembrie, de la ora 20:30 și va fi difuzat în fiecare luni și marți.

Gina Pistol va prezenta noul sezon MasterchefIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 34

„Lia – Soţia soţului meu” (sezon nou, Antena 1, din 12 septembrie)

Serialul Lia – soția soțului meu revine toamna aceasta la Antena 1 cu ultimul capitol al seriei. Cel de-al patrulea sezon al proiectului semnat de Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production va aduce începând din 12 septembrie, în fiecare joi şi vineri, de la 20.30, noi intrigi şi poveşti dramatice ce nu par să îşi găsească rezolvarea.

După un sfârşit de sezon trei surprinzător, cu o răsturnare de situaţie demnă de un final glorios, povestea va lua o turnură total neaşteptată pentru protagoniştii seriei:

„M-au încercat multe sentimente atunci când am terminat filmările ultimului sezon din Lia. Pe de-o parte am fost tristă, că îmi iau la revedere de la unul dintre cele mai frumoase capitole ale vieții mele, dar în același timp mă simțeam fericită și mândră de ceea ce am realizat. Am pus foarte mult suflet în acest serial, de la început și până acum. Iar după ce aţi urmărit finalul celui de-al treilea sezon, suntem siguri că aşteptaţi la fel de nerăbdători ca şi noi sezonul patru. Urmăriţi-ne, deoarece am pus mult, mult suflet, multă iubire şi multă emoţie în acest sezon care o să vă poarte prin toate stările! Vă invităm să ne fiţi alături în fiecare joi şi vineri, la Antena 1!”, a declarat Ana Bodea, interpreta Liei în serialul cu acelaşi nume.

„Vocea României” (sezon nou, Pro TV, 13 septembrie)

„Vocea României” revine în cel de-al 12-lea sezon, iar antrenorii Tudor Chirilă, Irina Rimes, Horia Brenciu & Theo Rose și Smiley, alături de prezentatorul Pavel Bartoș, sunt pregătiți să dea muzica mai tare, începând cu 13 septembrie, în fiecare vineri, de la 20:30.

masterchef 3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 34

„X Factor” (sezon nou, Antena 1)

„X Factor” revine cu un nou sezonNoul „X Factor” vine şi cu o nouă formulă de juriu, astfel că Delia, Puya, Marius Moga şi Ştefan Bănică vor trăi muzica în căutarea factorului X, în curând, la Antena 1.  

Voci extraordinare şi poveşti deosebite de viaţă se vor regăsi în sezonul spectacol al talent show-ului de la Antena 1, format în care pot participa atât solişti, cât şi grupuri la început de carieră.  

Recent, au fost anunțate datele când au loc înscrierile la „X Factor” 2024. „Lasă teama și emoțiile și hai la preselecții! Noul X Factor te așteaptă. Show-ul care îți poate schimba viața. Înscrie-te pe casting.a1.ro la preselecții și trăiește-ți muzica! Caravana de inscrieri la preselectiile pentru noul X Factor vine și în orașul tău! Galați 2 Septembrie, Iași 4 Septembrie, București 7 – 8 Septembrie, Timișoara 11 Septembrie, Cluj-Napoca 13 Septembrie”, se arată într-o postare de pe Instagram care îl are drept protagonist pe Florin Ristei.

„iUmor” (sezon nou, Antena 1, din 7 septembrie)

Una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment de la Antena 1 nu lipsește din grila de toamnă a postului. Show-ul „iUmor”, ajuns la sezonul cu numărul 17, începe pe 7 septembrie și îi va avea la masa juraților pe Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo, care vor încerca să găsească românul cu cel mai nebunesc simț al umorului.

„Noul sezon aduce surprize și toate plăcute! Avem concurenți dintre cei mai talentați, care au venit tocmai din Japonia ori din Canada, doar ca să fie pe scena show-ului, invitați speciali care vin pentru prima dată în platoul iUmor, dar și o rubrică nouă, pe care abia aștept să o descoperiți!”, mărturisește Cosmin Natanticu.

„Șefi sub acoperire” (sezon nou, Pro TV, din 12 septembrie)

Directorii unora dintre cele mai importante companii din România vor renunța pentru câteva zile la funcțiile lor de conducere și se vor transforma total pentru a merge sub acoperire în propriile companii. Ce vor descoperi, cum se vor descurca în noile lor roluri, ce povești de viață vor auzi și ce destine vor schimba, vom descoperi începând cu 12 septembrie, în fiecare joi, de la ora 22:30, în noul sezon Șef sub acoperire.

„Las Fierbinți” (sezon nou, Pro TV, din 11 septembrie)

Serialul „Las Fierbinți” revine cu aceleași personaje spumoase, pe care telespectatorii le vor putea revedea din 11 septembrie, în fiecare miercuri și joi, de la 20:30.

mihai-bobonete-las-fierbinti-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  16 / 34

„Scara B” (serial nou, Pro TV, din 12 septembrie)

Serialul „Scara B”, comedia care explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc din București, va avea premiera pe 12 septembrie, de la ora 21:30. În fiecare joi, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire.

„Visuri la cheie” (sezon nou, Pro TV, din 11 septembrie)

Noul sezon al emisiunii „Visuri la cheie” începe pe 11 septembrie. Sezonul 11 vine cu o nouă formulă în echipa proiectului! Alături de Dragoș Bucur, prezentatorul emisiunii, se vor afla Alex Gavrilescu, Andra Marinescu, Cristina Joia și Omid Ghannadi.

De la an la an, aducem noutăți pentru cei de acasă, dar și pentru familiile la care ajungem și care ne devin, ulterior, inspirație. În sezonul 11, avem parte de o nouă formulă de arhitecți, care vă garantez că este una dintre cele mai bune echipe pe care le-am avut până acum, dar și de o serie de lucruri noi pe care abia aștept să le vedeți. Dăm startul cu încredere și suntem gata să învățăm noi lecții de la oamenii pe care îi vom cunoaște”, este mesajul lui Dragoș Bucur odată cu startul noului sezon.  

visuri-la-cheie-11Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  28 / 34

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton