; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nicoleta Luciu (4)

Grila de primăvară PRIMA: emisiuni în premieră și formate internaţionale

03 March 2015

Primăvara anului 2015 aduce în grila Prima TV emisiuni în premieră, formate internaţionale de succes, precum şi sezoane noi ale programelor consacrate ale postului: „Cireaşa de pe tort', „Schimb de mame', „Trăsniţii', dar şi „Cronica Cârcotaşilor', care revine din 4 martie cu un nou sezon.

 Nicoleta Luciu, Denis Stefan, Ioana Maria Moldovan si DanFintescu_Nunti de Poveste_Credit Foto Florin Costache

Săptămâna trecută, Nicoleta Luciu şi Denis Ştefan s-au alăturat echipei Prima TV şi au dat startul emisiunii „Nunţi de poveste', un format 100% reality.

Andreea Marin & Alexandru Constantin

De asemenea, tot săptămâna trecută, a avut premiera emisiunea „Constantin 60', un talk show care va aduce, în fiecare duminică, de la ora 22.30, povestea din spatele celebrităţii. Andreea Marin a fost primul invitat în platoul emisiunii.

 

Prima TV va completa, din 9 martie, grila de primăvară cu programul „Adevăruri ascunse', care va fi difuzat de luni până miercuri, de la ora 19.30. Bazată integral pe fapte reale, emisiunea va descoperi cum reacţionează membrii unei familii atunci când află că o persoană apropiată a comis o infracţiune.

Alexandra Bajanaru si  Adriana Radu (Curat Murdar - Prima TV)

Premierele vor continua la Prima TV şi în data de joi, 12 martie, când se vor lansa emisiunile „Curat, murdar?' şi „Apel de urgenţă'. Astfel, de la ora 20.30, Prima TV împreună cu o echipă de specialişti va sări în ajutorul românilor care vor să-şi facă curăţenia de primăvară, dar se simt depăşiţi de situaţie.

Iulia Margineai (Apel de urgenta - Prima TV)

Iar de la ora 21.30, Iulia Mărginean va dezvălui, la „Apel de urgenţă', minunile realizate de echipele de intervenţie de la Ambulanţă, SMURD şi Pompieri şi poveştile de viaţă ale românilor
într-o întreagă paletă de emoţii: dramă, fericire, tristeţe şi suspans.

Lista noutăţilor de primăvară este întregită de „Jurnalul STV Junior', o emisiune realizată de copii pentru cei de-o vârstă cu ei (sâmbătă, de la ora 10.00), „Sănătate cu Stil' (difuzată duminică, de la ora 10.00) din care veţi afla secretele unei vieţi împlinite şi de pastila umoristică realizată de trupa Ţapinarii (luni, ora 24.00). Totodată, „Click! Poftă Bună!' (sâmbătă, 10.30) continuă cu invitaţi de marcă şi reţete savuroase, iar emisiunea „Playtech' va scoate gagetul la raport în fiecare duminică de la ora 12.30.

De asemenea, postul de televiziune a intrat în linie dreaptă cu pregătirile pentru un nou show culinar. Realizat după un format internaţional, show-ul „Mama mea găteşte mai bine' va debuta la Prima TV tot în această primăvară. Două echipe, fiecare compusă din mamă şi fiu sau fiică, se vor înfrunta contracronometru şi vor încerca să-i demonstreze maestrului Horia Vîrlan, care va juriza competiţia, că au moştenit de la mamele lor, priceperea în bucătărie.

Oferta de primăvară a postului Prima TV nu ar fi fost completă fără producţiile renumite ale canalului. Astfel, săptămâna trecută au debutat, cu sezoane noi, cele mai longevive producţii de acest gen din România, sitcomul „Trăsniţii' şi reality-show-ul „Schimb de mame'. Tot în săptămâna precedentă (începând din 26 februarie), emisiunea „Cireaşa de pe Tort', a avut prima rundă de vedete invitate să-şi demonstreze măiestria culinară în faţa maestrului Horia Vîrlan.

Ioana & Hrubaru

Mai mult decât atât, miercuri, 4 martie, de la ora 20.30, revine „Cronica Cârcotaşilor', cu Ioana şi Hrubaru la pupitru.

Prima TV marchează premierele din grila de primăvara printr-un nou slogan: „Prima TV Crede în tine!'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare