Homepage  / Știri / Televiziune

Grila Antenei 1 s-a îmbogățit cu o nouă emisiune. Game-show-ul „The Wall” va fi produs de Mona Segall

Grila Antenei 1 s-a îmbogățit cu o nouă emisiune. Game-show-ul „The Wall” va fi produs de Mona Segall

de Redactia Tvmania

Nu numai Pro TV a început săptămâna cu vestea lansării unei noi emisiuni. În această dimineață, Antena 1 a anunțat că a achizitionat show-ul „The Wall”, un format american de tip game-show creat de compania lui LeBron James, celebrul jucător NBA, și Maverick Carter (SpringHill Entertainment) si Andrew Glassman  (Glassman Media) împreună cu  Universal Television Alternative Studio.

În România, formatul va fi produs de echipa coordonată de Mona Segall și Robert Lionte, iar înscrierile au început deja, anunță Antena 1.

Distribuit de Endemol Shine Group, „The Wall” este „un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relație specială între participanți pentru a putea câștiga premii ce le vor schimba viața”, se arată într-un comunicat de presă al postului.

«O combinație între quiz-show, noroc și strategie, acțiunea este plasată într-un decor impresionant și interactiv, unde doi coechipieri trebuie să lucreze împreună pentru a cuceri „The Wall”», mai scrie în documentul citat. 

Difuzat  de NBC în SUA, de TF1 în Franța, de RTL în Germania și de Telefonica în Spania, „The Wall” a livrat cifre foarte bune în toate teritoriile în care a fost produs. De curând formatul a fost achiziționat și de Quebecor Content, în Canada.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton