Homepage  / Vedete străine

Greg Austin revine la Comic Con România. Actorul din serialul „Hunters” va fi anul acesta și moderator

Greg Austin revine la Comic Con România. Actorul din serialul „Hunters” va fi anul acesta și moderator
6

de Redactia Tvmania,

A mai rămas aproximativ o luna până la debutul unei noi ediții Comic Con la Arena Națională din București. În perioada 13-15 septembrie, pasionații de filme, seriale, jocuri video, benzi desenate și cosplay vor intra într-un univers dedicat lor, unde se vor putea întâlni cu actori preferați și unde vor putea lua parte la numeroase activități.

Greg Austin revine la Comic Con pe Arena Națională

Cel de-al patrulea actor care completează line-up-ul de anul acesta este Greg Austin, cunoscut pentru rolul lui Travis Leich, antagonistul din serialul Hunters, dezvoltat de Amazon Prime. Greg a participat la Comic Con la ediția de anul trecut și s-a simțit foarte bine astfel încât a acceptat cu bucurie o nouă invitație la eveniment, având acum și rolul de moderator al panel-urilor alături de Toby Sebastian.

Greg Austin4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Prima interacțiune a lui Greg cu scena a fost din postura de dansator și mai apoi de actor de teatru muzical. Primul rol într-o producție de pe micul ecran a fost în seria Law & Order: UK și a continuat cu interpretarea lui Gordon Selfridge în Mr. Selfridge. În 2016, a reușit să obțină primul său rol principal în CLASS, un spin off Doctor Who. A urmat din 2019 seria despre Războiul Rece, Summer of Rockets, unde l-a jucat pe Anthony Shaw, iar din 2020 a făcut parte din distribuția principală a seriei Hunters, alături de nume precum  Al Pacino și Logan Lerman.

Greg Austin se alătură lui Mark Sheppard (Supernatural), Clinton Liberty (House of the Dragon) și Toby Sebastian (Game of Thrones). Fanii vor avea șansa de a se fotografia cu aceștia, de a obține autografele lor personalizate și de a interacționa direct în cadrul sesiunilor de Q&A.

Ce alți actori au participat la Comic Con de-a lungul timpului

Comic Con România este cel mai mare eveniment de acest gen din centrul și estul Europei.

În cei 11 ani petrecuti de la prima ediție, publicul a avut șansa să-și întâlnească mulți dintre actorii favoriți. Printre aceștia se numără Jason Momoa (Game of Thrones, Aquaman), Clive Standen (Vikings), Ed Westwick (Gossip Girl)Paul Wesley (The Vampire Diaries), Tom Wlaschiha (Game of Thrones, Stranger Things), Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Robert Knepper (Prison Break), Charles Dance (Game of Thrones, The Imitation Game), Sylvester McCoy (Dr.Who, The Hobbit), precum și mulți alți actori de seamă din producții de top ca House of the Dragon, Lord of the Rings: The Rings of Power, La Casa de Papel, Game of Thrones, Spartacus, Supernatural, Doctor Who, Fringe, Harry Potter, The Vampire Diaries, Lord of the Rings, Sherlock sau Vikings.

Sursă foto: East European Comic Con – PR 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton