Homepage  / Vedete româneşti

Grațiela Voicu, despre adevărata față a personajului ei din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Ce are în comun cu Loredana Groza. EXCLUSIV

Grațiela Voicu, despre adevărata față a personajului ei din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Ce are în comun cu Loredana Groza. EXCLUSIV
14

de Roxana Mirea,

Grațiela Voicu o interpretează pe Diana în „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, serialul de comedie de la Antena 1. Actrița ne-a vorbit despre personajul ei și despre motivele pentru care acțiunile Dianei nu sunt chiar de condamnat. De asemenea, Grațiela Voicu ne-a mărturisit că se identifică cu Diana mai ales la „tot ce înseamnă acţiune fără gândire”.  

Grațiela joacă alături de Loredana Groza și petrec destul de mult timp împreună pe platourile de filmare, dat fiind faptul că personajul cântăreței, Felicia Soare, este mama Dianei. Grațiela a avut o conexiune imediată cu Loredana, mai ales după ce au descoperit că au un lucru extrem de interesant în comun.  

Grațiela Voicu, despre persoanjul ei din „Lasă-mă, îmi place! Camera 609” 

Bună, Grațiela! Mulțumesc tare mult că ai acceptat să ne acorzi acest interviu. Deși personajul tău, Diana, pare a fi lupul din poveste, este ea chiar atât de rea în interiorul ei sau scopul scuză mijloacele?  

Bună! Eu vă mulţumesc pentru invitaţie! Pe Diana, sau da, lupul din poveste pentru unii, eu nu o văd deloc rea. Într-adevăr, în modul Dianei de a gândi există o satisfacţie mai mare în a “rezolva” problemele în felul ei, fel care nu e chiar eroic. Știu că mereu actionează pe ascuns, minte şi pare că permanent coace ceva, însă intenţiile ei nu sunt unele rele. Răutatea nu e ceva gratuit, totuşi, pentru ea. Diana e o femeie care a pierdut tot şi care nu are frică de ce va urma, e o femeie rănită, cu o copilărie bombardată de bully-ing, care doar raspunde cu aceeaşi monedă pe care a primit-o şi o foloseşte ca armă împotriva celorlalţi. Arma ei de a-i face pe ceilalţi să creadă că e rea. Nu ştiu dacă scopul scuză mijloacele, atât timp cât vorbim despre un om care se ţine cu dinţii de singura fâşie care îl ţine practic întreg. Salvarea și speranța ei. Victor. 

Aş putea să vă povestesc până dimineaţă de ce nu o consider pe Diana „lupul din poveste”. 

Gratiela si MateiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 14

Grațiela Voicu: „E ca o soră mai mică” 

Cum te identifici cu personajul tău? Există vreo asemănare între voi două?  

Mă identific cu personajul meu la tot ce înseamnă acţiune fără gândire. Sunt repezită, nu pot să stau locului, EU trebuie să rezolv problemele, mă oftic în adevăratul sens al cuvântului dacă nu îmi iese ce vreau, dar mă regăsesc şi în partea vulnerabilă a Dianei pe care eu chiar o văd. Poate sunt doar privilegiată în situaţia asta pentru că o “studiez” pe Diana şi îi cunosc mecanismele de apărare.   

Uneori am impresia că mă întâlnesc cu o versiune mai veche a mea. E ca o soră mai mică căreia nu am puterea să îi dau sfaturi. Trebuie să fac ca ea. Asta e. Las eu de la mine. 

Ți-a fost greu că conturezi acest personaj din serialul „Camera 609”?  

O să fiu sinceră. Nu mi-a fost greu să mi-o însuşesc pe Diana şi nu părea că o să îmi fie greu nici să o conturez, dar cu cât filmăm mai mult, am început să simt cum în parcursul Dianei prin serial se conturează din ce în ce mai mult maturizarea ei. De la fiecare lovitură la alta. De la fiecare secvenţă la alta. E la vârsta la care începe să simtă lucrurile diferit, real. Îşi dă seama de lumea în care trăieşte, se aruncă să ia decizii, realizează că unele situaţii o depăşesc. E într-o luptă continuă cu ea, în primul rând.   

Mi-am dat seama că asta se întâmplă şi cu mine. Sunt în același loc cu Diana. Încep să mă maturizez. Aici a intervenit greul, deşi nu aș fi zis că e greu să joc ceva care se mulează bine pe mine. 

Ce au în comun Grațiela Voicu și Loredana Groza 

Ne poți dezvălui ceva despre parcursul personajului tău în serial? Mai ales, că știm deja că urmează și sezonul 2. Va reuși Diana să se pună în calea iubirii dintre Victor și Eva?  

Tot ce pot să vă spun este că Diana va încerca să stea cât mai mult în calea iubirii dintre Victor şi Eva. Cât va rezista, aflăm curând, căci noi deja filmăm de săptămâni bune pentru sezonul doi al proiectului, ce va putea fi urmărit din 12 ianuarie, la Antena 1, în fiecare vineri, de la 20:30.  

Având în vedere că Diana este fiica Feliciei Soare, cred că tu ești cea care lucrează cel mai mult alături de Loredana. Cum este ea la filmări? Cum vă înțelegeți?   

Am avut o conexiune instant cu Loredana, încă de la casting. Nu mai ştiu exact cum şi de ce, dar am început să râdem şi avem râsul la fel. Evident că atunci când am auzit am râs şi mai tare( şi atenţie, niciuna dintre noi nu râde încet). E un anume tip de umor pe care îl pot face cu Lori și asta mi se pare genial. Si mi se mai pare genială libertatea pe care o simt atunci când filmez cu ea. Ne place, pur şi simplu, să fim Diana si Felicia. 

Loredana si GratielaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 14

Ce planuri ai de sărbători? Se arată o vacanță la orizont?  

Vacanţa de iarnă mă va purta în Franţa, să îl văd pe tata. În rest, voi petrece timpul liber cu familia.

Sursa Foto: Antena 1, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton