; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Granzii Europei joacă diseară în cupe

09 January 2013

Dacă începutul de an nu a fost însufleţit, pentru microbişti, decât poate de gala în cadrul căreia Lionel Messi a primit al patrulea Balon de Aur FIFA consecutiv, de azi cele mai mari echipe din Europa încep să se perinde pe micile ecrane, începând cu meciurile din cupele interne.

Cel mai interesant duel e, fără doar şi poate, cel din Cizmă', unde Juventus şi AC Milan (campioana şi vicecampioana din sezonul trecut; foto, cu Robinho de la milanezi în prim-plan) se întâlnesc în Cupa Italiei.

Ronaldo revine pe teren

În Albion, avem parte atât de meciuri din Cupa Angliei – Robin Van Persie şi colegii săi de la Manchester United se deplasează la Londra pentru meciul cu West Ham -, cât şi din Cupa Ligii, unde albaştrii' de la Chelsea, campioni europeni en-titre, joacă acasă cu Swansea.

Şi Spania are parte de dueluri interesante în Cupa Regelui. Printre ele, meciul galacticilor' lui Jose Mourinho cu Celta Vigo. Aceasta e, de altfel, prima ocazie de a-i vedea la treabă pe Cristiano Ronaldo şi restul colegilor de la Real Madrid în noul an.

Iată programul complet al partidelor de azi:

19.00, Dolce Sport 1, West Ham – Manchester United

21.45, Digisport 1, Juventus – AC Milan

21.45, Digisport 3, Chelsea – Swansea

22.30, Digisport 2, Real Madrid – Celta

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare