; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Geanina Ilies

Gospodarii trec la eliminări. Două fete din emisiunea „Gospodar fără pereche” (Pro TV) vor pleca acasă

24 March 2020

Miercuri, de la 20:30, Geanina Ilieș ajunge acasă la Cristian. Iubitorul de lavandă a avut destul timp să se gândească, iar pentru una dintre fetele care se luptă pentru inima lui…. povestea se va încheia. Prima eliminare din casa gospodarului va fi cu multe lacrimi și regrete. Pe cine va elimina Cristian, dar și ce propunere uluitoare îi va face Geanina domnișoarei aflăm într-o nouă ediție Gospodar fără pereche.

 

În celelalte gospodării, fetele sunt puse la treabă, însă.. nu prea le place. „Am impresia că Diana fuge de treabă', „Nu mă voi duce la câmp, aia nu e muncă de femeie',Mi se pare că stă cu gura pe mine. Nici nu-mi mai trebuie soacră, pentru că-l am pe el', sunt unele dintre reacțiile fetelor, după ce au fost rugate să ajute în gospodării. Lucrurile au luat o întorsătură serioasă, iar dacă unele dintre ele s-au supărat că trebuie să muncească, una dintre ele va alege chiar să… plece acasă.

 

Gest extrem din partea lui Călin

 

După o zi de muncă, Călin a ales să le facă o surpriză fetelor: o baie în ciubăr, la apusul soarelui. Gospodarul însă va face un gest extrem care le va lăsa mască pe fete – va rămâne gol în vasul de lemn în care este cu toate cele trei pretendente la inima lui. „Acest moment va fi văzut și de părinții mei și nu cred că vor avea o părere prea bună despre el', va spune Alexandra, după acest moment.

 

Într-o atmosferă complet diferită, Filotheea și Vasile vor avea parte de o seară romantică, ca-n povești, iar la ferma de struți… toată lumea este mahmură după petrecere. Ce peripeții vor mai face gospodarii și pretendentele la inimile lor aflăm miercuri, de la 20:30.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare