; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Anamaria Prodan Reghecampf (1)

„Gospodar fără pereche“ se pregăteşte de noul sezon. Unde se fac înscrierile pentru show-ul de la Pro TV

29 March 2018

Reality show-ul Gospodar fără pereche se pregătește de un nou sezon savuros! PRO TV dă startul înscrierilor pentru gospodarii dornici de însurătoare, care nu au avut timp să își găsească marea dragoste până acum, fiind mult prea ocupați cu agricultura sau îngrijirea animalelor. Carismatica Anamaria Prodan Reghecampf abia așteaptă să facă cunoștință cu noua recoltă de gospodari și să le găsească perechea potrivită!

Înscrierile sunt în toi, așa că, dacă ești un gospodar în căutarea sufletului pereche sau cunoști un fermier holtei, sună la numărul de telefon 0728.188.511 sau intră pe gospodarfarapereche.protv.ro și ai toate șansele să  găsești jumătatea.

Fermierii aleși vor putea să selecteze dintre femeile moderne, obișnuite cu stilul de viață de la oraș, care vin special să îi cunoască și să vadă ce presupune viața la țară! Favoritele acestora vor petrece o săptămână în condițiile de viață în care trăiesc fermierii zi de zi și vor vedea pe pielea lor câtă muncă presupune traiul la țară. 

Dacă vrei să cunoști oameni noi, să îți clădești amintiri de neuitat și să vadă toată lumea ce gospodar priceput ești în dragoste, dacă mintea îți stă doar la semănat și recoltat, hai să o mutăm la însurat! Hai să facem dragostea rurală, la GOSPODAR FĂRĂ PERECHE!

 

Ultima ediție a primului sezon „Gospodar fără pereche' s-a încheiat cu nunta concurentului Marian, care a avut alături 150 de invitați și peste 1.7 milioane de români care l-au urmărit din fața micilor ecrane.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare