; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Other Side of Hope

GOPO 2018: Cele mai bune filme europene se pot vedea la Cinema Elvira Popescu și Cinema Muzeul Țăranului

05 March 2018

Nominalizările la categoria „Cel mai bun film european' la Premiile Gopo 2018, vor fi proiectate la Cinema Elvira Popescu și Cinema Muzeul Țăranului.

Cele cinci producții nominalizate la categoria Cel mai bun film european a celei de-a XII-a ediții a Premiilor Gopo (27 martie, Teatrul Național din București) pot fi vizionate începând de luni, 5 martie, la Cinema Elvira Popescu și Cinema Muzeul Țăranului din București.

 

Lungmetrajele europene nominalizate anul acesta la Premiile Gopo sunt:

Cealaltă parte a speranței' / The Other Side of Hope' (r. Aki Kaurismäki), Despre trup și suflet' / On Body and Soul' (r. Ildikó Enyedi), Dunkirk' / Dunkirk' (r. Christopher Nolan), Mister în Slack Bay' / Ma loute (r. Bruno Dumont) și  (M)ucenicul' / (M)uchenik' (r. Kirill Serebrennikov).

Cealaltă parte a speranței' / The Other Side of Hope' (r. Aki Kaurismäki) rulează la Cinema Elvira Popescu luni, 5 martie, de la ora 17.15, și duminică, 11 martie, ora 14.00, la Cinema Muzeul Țăranului.

(M)ucenicul' / (M)uchenik' (r. Kirill Serebrennikov) este programat la Cinema Muzeul Țăranului marți, 6 martie, de la ora 15.30, și miercuri, 14 martie, de la ora 15.45 la Cinema Elvira Popescu.

Tot marți, 6 martie, de la ora 21.00, la Cinema Elvira Popescu, va rula Dunkirk' / Dunkirk' (r. Christopher Nolan).

Mister în Slack Bay' / Ma loute (r. Bruno Dumont) va avea două proiecții: marți, 6 martie, de la ora 18.30, la Cinema Elvira Popescu, și sâmbătă, 10 martie, de la ora 14.00, la Cinema Muzeul Țăranului.

Despre trup și suflet' / On Body and Soul' (r. Ildikó Enyedi) poate fi văzut la Cinema Muzeul Țăranului, miercuri, 7 martie, de la ora 16.00, și la Cinema Elvira Popescu, vineri, 16 martie, ora 15.45.

 

Biletele pot fi achiziționate online de pe www.eventbook.ro, dar și de la casele de bilete ale celor două cinematografe. Accesul votanților la Premiile Gopo este gratuit la toate proiecțiile, în baza unui act de identitate.

Gala Premiilor Gopo 2018 – ediția a 12-a este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc, cu sprijinul Centrului Naţional al Cinematografiei, Babel Communications și Ministerului Culturii și Identității Naționale.

 

 Vezi galeria foto >
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare