; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Heed the call

Goodbye to Gravity: A fost lansat videoclipul piesei „Heed the Call”

20 October 2016

 

Formaţia „Goodbye To Gravity' a anunțat lansarea unui videoclip în memoria celor patru membri – Alex Pascu (bas), Vlad Ţelea (chitară), Mihai Alexandru (chitară) şi Bogdan Enache (tobe) – şi a celor care au murit în urma incendiului izbucnit în clubul Colectiv, pe 30 octombrie 2015.

La aproape un an de la ultima postare de pe această pagină (pagina de Facebook a trupei), revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodată. Pe vremea aceasta, în 2015, formația Goodbye to Gravity se pregătea să lanseze noul disc, intitulat “Mantras of War”.

Trupa avea foarte multe planuri: să scoată cele mai ambițioase videoclipuri din carieră, să ofere concerte excepționale și să plece într-un lung turneu național, urmat de primul turneu european. Cel mai mult conta muzica, iar băieții voiau ca aceasta să ajungă la cât mai multă lume', a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă, Vlad Busca, Head of Digital Universal Music Romania.

În această dimineață, a fost lansat videoclipul piesei „Heed the Call', realizat în amintirea lui Alex, Mihai, Vlad și Bogdan, precum și a tuturor celor care și-au pierdut viața în incendiul din Colectiv. „Gândurile noastre se îndreaptă către Andrei, care luptă în continuare pentru sănătatea sa prin intervenții chirurgicale și proceduri de recuperare', sunt cuvintele care au însoțit anunțul lansării noului clip.

Potrivit documentului, “Heed the Call” este o piesă care trebuia să aibă o altă poveste. Videoclipul a fost inițial filmat pentru a scoate în evidență energia pură care alimenta concertele formației, precum și devotamentul pe care cei cinci muzicieni îl arătau artei lor. „Acum, atât melodia cât și clipul au o însemnătate mai adâncă – ne amintesc de moștenirea nemuritoare a trupei și ne arată că Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, în sufletele noastre', se mai arată în comunicat.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare