; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Good work panel

„Good Work”, cea mai nouă emisiune de la postul E!, are premiera duminică

24 April 2015
E! va avea, din 26 aprilie, o nouă emisiune: „Good Work'. Gazdele RuPaul, Dr. Terry Dubrow şi Sandra Vergara vor discuta, în fiecare dintre cele șase episoade de câte o oră, despre operaţiile reuşite şi cele deloc reuşite ale vedetelor hollywoodiene.
„Good Work' are premiera duminică, 26 aprilie, la ora 23:00, la E!
June 8, 2014 - New York, NY, USA - June 8, 2014 New York City..RuPaul attending the 68th Annual Tony Awards at Radio City Music Hall drops her ring on June 8, 2014 in New York City  (Credit Image: © Kristin Callahan - Ace Pictures/Ace Pictures/ZUMAPRESS.com)
 
Cele trei gazde ale emisiunii vor analiza săptămânal fiecare aspect al secretelor frumuseţii celebrităţilor, al procedurilor cosmetice şi ale operaţiilor estetice: cine ce şi-a făcut şi cine a dat greş.
RuPaul are în spate zeci de ani în care a spus lucrurilor pe nume, a înfruntat convenţiile sociale şi este o autoritate renumită pe plan mondial în materie de stil.
Dr. Terry Dubrow este celebru pentru faptul că a schimbat vieţile a numeroşi pacienţi în cadrul emisiunii de succes marca E! „Botched', este unul dintre cei mai apreciaţi chirurgi plasticieni din lume şi va oferi în emisiune sfaturi medicale competente, dar şi opinii în stil propriu.
good-work-panel
Sandra Vergara este actriţă şi make-up artist al vedetelor şi va aduce săptămânal telespectatorilor o manieră columbiană de a spune lucrurilor pe nume şi o mulţime de trucuri de frumuseţe.
În fiecare episod, echipa va discuta o mulţime de subiecte, de la trucuri de frumuseţe extreme, la secretele starurilor și fiecare procedură estetică imaginabilă. În plus, cei trei vor avea în platou un invitat celebru, care îşi va oferi propria părere în legătură cu subiectul discutat şi va experimenta – spre distracţia privitorilor – o varietate de tratamente amuzante, dar informative (precum cele mai noi tratamente de înfrumuseţare).
În cele şase episoade ale show-ului, diverşi pacienţi din „Botched' vor veni să discute despre operaţiile care le-au schimbat viaţa şi să explice cum i-a dus emisiunea de la dezastru la frumuseţe.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare