Homepage  / Vedete străine

Goldie Hawn și Kurt Russell se iubesc ca-n prima zi. Imaginile surprinse de paparazzi în vacanța din Grecia

Goldie Hawn și Kurt Russell se iubesc ca-n prima zi. Imaginile surprinse de paparazzi în vacanța din Grecia
12

de Andra Stana,

Goldie Hawn și Kurt Russell formează un cuplu solid de mai bine de patru decenii. Cei doi actori știu să profite din plin de fiecare moment trăit împreună. Cum au fost surprinși de paparazzi în timp ce se aflau în vacanță pe insula lor preferată din Grecia.

De mai mulți ani, Goldie Hawn și Kurt Russell sunt convinși că Grecia este destinația perfectă de vacanță. Cei doi ales și de această dată să se relaxeze pe meleaguri elene, în insula lor preferată, Skiathos. Cele două legende de la Hollywood au sosit în urmă cu câteva zile cu un avion privat și au ajuns într-o vilă din Achladies, unde se cazează în fiecare an.

Russell, în vârstă de 72 de ani, și Hawn, în vârstă de 78 de ani, sunt împreună din 1983, iar dragostea lor rămâne intactă. Ei s-au întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al musicalului „The One and Only, Genuine, Original Family Band”, în 1968.

Cu toate acestea, au început să se întâlnească în 1983, când s-au reunit pe platoul comediei romantice „Swing Shift”. Cei doi actori aleg Marea Egee în fiecare an și se bucură de soare, de peisaje și de specialitățile locale.

Goldie Hawn și Kurt Russell se iubesc ca-n prima zi. Imaginile surprinse de paparazzi în vacanța din GreciaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Cei doi actori sunt prietenoși cu toată lumea și iau prânzul în tavernele tradiționale de pe insulă, la malul mării. Totodată, celor doi actori le place să facă mici excursii pe insulele învecinate.

Cum și-au surprins Goldie Hawn și Kurt Russell nepoțica

În octombrie anul trecut, Goldie Hawn și Kurt Russell au sărbătorit ziua de naștere a nepoatei Rani Rose, fiica lui Kate Hudson, tratând-o ca pe o mică prințesă.

Hawn a intrat pe Instagram pentru a împărtăși o fotografie cu ei trei îmbrăcați în prinți și prințese. Actrița a scris și un mesaj: „La mulți ani, la aniversarea celor 4 ani, prețioasa noastră Rani Rose”. „Tu ești adevărata regină!”, a continuat ea. „NOI TE IUBIM!!!”

În fotografia alăturată, actrița din „Private Benjamin” și Russell sunt îmbrăcați în costume regale albastre, alături de Rani Rose, care poartă o rochie elegantă, scrie abcnews.go.com.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton