Homepage  / Vedete străine

Goldie Hawn și Kurt Russell nu sunt pregătiți să se căsătorească după 40 de ani de relație. Motivul pentru care amână nunta

Goldie Hawn și Kurt Russell nu sunt pregătiți să se căsătorească după 40 de ani de relație. Motivul pentru care amână nunta
10

de Cristina Țapu,

Iubiții reticenți în fața căsătoriei, Goldie Hawn și Kurt Russell, erau în sfârșit pregătiți să își unească destinele după mai bine de 40 de ani împreună — însă cei doi au renunțat din nou la nuntă, spre dezamăgirea apropiaților. Iată detaliile!

Goldie Hawn și Kurt Russell evită să se căsătorească chiar și după 40 de ani de relație

Un prieten al cuplului a dezvăluit: „Prieteni și familia lor s-au săturat de indecizia lor și își doresc să se hotărască odată – sau, și mai bine, să nu mai vorbească deloc despre asta”

„Goldie și Kurt păreau în sfârșit să fie pe aceeași lungime de undă, dar apoi au avut din nou emoții, cum s-a întâmplat de atâtea ori înainte. Goldie se teme că, dacă se vor căsători, vor strica ceea ce au acum și că asta va fi sfârșitul vieții lor intime pline de pasiune.”, a declarat prietenul celor doi, conform Radar Online.

Unforgettable Evening Benefit Gala – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Câștigătoarea Oscarului, mereu plină de voie bună, care s-a îndrăgostit de chipeșul Kurt pe platourile de filmare ale peliculei Swing Shift din 1983, a dezvăluit recent că secretul unei iubiri de durată este distracția în dormitor. „Pentru că sexul este ceva care te conectează și creează un sentiment mai puternic de apartenență,” a declarat Goldie. „Oamenii care au relații sexuale sănătoase rezistă de obicei mult mai mult împreună.”, este de opinia lui Goldie Hawn.

Potrivit unui apropiat, nimeni nu se îndoiește de iubirea profundă pe care Goldie, 78 de ani, și chipeșul actor din Escape from New York, în vârstă de 73 de ani, o au unul pentru celălalt, dar familia lor extinsă, care include patru copii adulți, își dorește ca ei să se hotărască odată în privința căsătoriei.

Cei doi s-au cunoscut pentru prima oară la sfârșitul anilor ’60, însă abia pe platourile filmului Swing Shift din 1983 s-au îndrăgostit cu adevărat. Pe atunci, Goldie era deja o actriță consacrată, iar Kurt se bucura de succesul câștigat în rolurile de tip „băiat dur”. Scânteia a fost instantanee, iar chimia dintre ei a fost vizibilă încă de la prima scenă jucată împreună.

Goldie Hawn se teme de căsătorie

De-a lungul anilor, fanii și familia au speculat frecvent de ce îndrăgostiții nu au decis niciodată să-și oficializeze relația. Răspunsul lor? Un certificat de căsătorie nu este necesar pentru a demonstra iubirea și devotamentul pe care și le poartă.

Goldie a explicat că nu vrea ca o căsătorie să schimbe dinamica dintre ei, menționând că uneori căsătoria vine cu presiuni și așteptări care ar putea afecta negativ relația. Împreună, Goldie și Kurt au format o familie extinsă, crescându-și copiii și bucurându-se că au devenit bunici. Kate Hudson, fiica lui Goldie dintr-o relație anterioară, îl consideră pe Kurt drept tatăl ei și vorbește deseori despre dragostea și respectul pe care le are pentru el.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton