Homepage  / Seriale turceşti

Gökçe Bahadır și Onur Tuna, protagoniști într-un nou serial turcesc Netflix. Cine mai joacă în „Letters to the Future”

Gökçe Bahadır și Onur Tuna, protagoniști într-un nou serial turcesc Netflix. Cine mai joacă în „Letters to the Future”
12

de Roxana Mirea,

Vești excelente pentru fanii serialelor turcești. Îndrăgiții Gökçe Bahadır, Onur Tuna și Selin Yeninci urmează să fie protagoniștii într-un serial Netflix. Iată despre ce este vorba în acest proiect, dar și ce actori celebri mai fac parte din distribuție.  

Gökçe Bahadır și Onur Tuna joacă într-un serial Netflix 

Distribuția pentru viitorul serial Netflix „Letters to the Future” („Geleceğe Mektuplar” – titlul original) a fost dezvăluită. Filmările pentru proiectul de opt episoade, dezvoltat de 03 Medya, au început luna aceasta, pe 3 septembrie.

Intriga spune povestea unui grup de prieteni de școală care scriu scrisori ce urmează să fie livrate 20 de ani mai târziu. Acțiunea se bazează pe campania „Scrisori către viitor” lansată de serviciul poștal PTT. Gökçe Bahadır o va portretiza pe Zuhal, o bloggeriță populară cu milioane de urmăritori. Serialul este regizat de Cenk Ertürk, scrie presa din Turcia.  

Pe lângă Gökçe Bahadır, printre protagoniști se numără și Onur Tuna, Erdem Șenocak și Selin Yeninci. İpek Türktan va portretiza un profesor, în timp ce Güneș Șensoy va interpreta rolul fiicei sale. Pelin Karahan va fi sora mai mare a unuia dintre personaje, iar Yusuf Akgün îl va interpreta pe soțul ei. Saygın Soysal va întruchipa un personaj misterios. 

Scenariul este scris de Rana Denizer. 

De unde îi știm pe protagoniștii Gökçe Bahadır, Onur Tuna și Selin Yeninci 

Gökçe Bahadır este protagonistă în serialul „Tablou de familie”, care a fost difuzat la Kanal D. Actrița s-a născut în Istanbul acum 42 de ani. După absolvirea liceului, a primit pregătire în radio și televiziune la Akademi Istanbul, o instituție de învățământ alternativ. A studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. În timpul studenției a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM. După absolvire, a lucrat ca VJ la Best TV și apoi ca prezentator al programului Sinyal de la Show TV. A jucat în seriale precum Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller. Gökçe Bahadır nu are copii, a fost căsătorită cu prezentatorul Ali Sunal și, în prezent, cu muzicianul Emir Ersoy.  

Gökçe BahadırIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Onur Tuna l-a interpretat pe doctorul Ferman în serialul „Doctorul minune”. El a cucerit publicul feminin din Turcia și de peste hotare cu talentul lui deosebit, dar și cu frumusețea sa. El s-a născut pe 2 iulie 1985 la Canakkale. Onur a studiat Facultatea de Economie în cadrul Universității Eylul, din Izmir și în paralel a urmat și Facultatea de Muzică Clasică, în cadrul Conservatorului Ege, deoarece a treia sa mare pasiune după contabilitate și actorie a fost întotdeauna muzica. Însă destinul avea să-i pregătească un cu totul alt drum în viață. Datorită pieselor de teatru puse în scenă cu colegii săi și-a descoperit și pasiunea pentru actorie. În timpul facultății a lucrat ca model, timp de patru ani. După absolvire, a început să ia lecții de actorie. În 2011 și-a făcut debutul ca actor profesionist în serialul „Hayat Devam Ediyor” (2011-2013).

onur tuna 173308938_250288326787304_3465821730378612258_nIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Selin Yeninci i-a dat viață personajului Saniye în „Mă numesc Züleyha” (în original “Bir Zamanlar Çukurova”). Selin s-a născut la Istanbul, iar debutul în actorie l-a avut în 2011, cu un rol în serialul Cennetin Sirlari. Interpretarea sa din “Mă numesc Züleyha” a adus-o în atenția producătorilor. Astfel a primit un rol în pelicula dramatică “Kurak Günler” (cu titlul internațional “Burning Days”), apreciată în 2022 la Festivalul de Film de la Cannes.  

Burning Days premiere at the 75th Cannes Film FestivalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  9 / 12

Din distribuția noului serial de la Netflix, „Letters to the Future”, mai face parte și Pelin Karahan, care a interpretat-o pe Mihrimah în „Suleyman Magnificul”. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton