Homepage  / Vedete străine

Gökçe Bahadır, imagini adorabile din copilăria ei. Cum arăta actrița din „Tablou de familie” când era mică

Gökçe Bahadır, imagini adorabile din copilăria ei. Cum arăta actrița din „Tablou de familie” când era mică
5

de Roxana Mirea,

Gökçe Bahadır, cea care o întruchipează pe puternica avocată Azra în serialul "Tablou de familie", a publicat o serie de imagini din copilăria ei. Actrița era o fetiță foarte drăgălașă, iar fanii ei au apreciat imaginile pline de emoție. Gökçe apare ținută în brațe de mama ei.  

Cum arăta Gökçe Bahadır din „Tablou de familie” când era mică 

Este una dintre cele mai în vogă actrițe ale momentului și încânta publicul cu talentul și zâmbetul inconfundabil în fiecare seară. Micuța din imagine este astăzi o actrița de succes cu zeci de roluri în seriale, filme de lung metraj sau piese de teatru pentru care a primit numeroase distincții, dar și cu o discografie impresionantă. Este vorba despre Gökçe Bahadır, cea care o întruchipează pe puternica avocată Azra în serialul „Tablou de familie” difuzat de Kanal D, de luni până vineri, de la ora 20.00. 

Frumoasă actrița a avut o copilărie fericită, fiind încurajată de părinți să își urmeze visul de a deveni artistă, chiar dacă în familie nu existau artiști și părea o lume greu accesibilă. Cea care i-a fost și îi este mereu alături este mama sa, Dilek, căreia actrița nu ezită să îi mulțumească în mod public. 

Nu este o călătorie ușoară să stabilești relația dintre mamă și copil. Vreau să îți mulțumesc pentru că m-ai crescut să devin o persoană liberă. Uneori mă întrebi dacă ai făcut bine. Orice ai făcut, mă bucur că ai făcut-o. Am devenit o femeie fericită datorită ție”, a scris celebra actrița în dreptul unei fotografii din copilărie în care apare ținută în brațe de mama sa, publicată pe contul sau de socializare. 

Gökçe Bahadır in copilarie (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Gökçe Bahadır este Azra în serialul „Tablou de familie” 

Această relație strânsă cu mama sa a fost inspirație pentru rolul pe care îl interpretează în serialul „Tablou de familie”. Azra, o femeie puternică, un avocat de succes, este și mama a trei copii, pentru care este capabilă de orice sacrificiu pentru a le asigura o copilărie fericită, lipsită de griji. Gökçe Bahadır este plină de recunoștință mamei sale cea care îi cosea rochițele pentru serbările școlare, asigurându-se că fiica sa strălucește pe scenă și care a încurajat-o mereu să se exprime prin artă. 

Actrița s-a născut în Istanbul acum 42 de ani. După absolvirea liceului, a primit pregătire în radio și televiziune la Akademi Istanbul, o instituție de învățământ alternativ. A studiat actoria la Müjdat Gezen Art Center. În timpul studenției a prezentat un program radio la Fenerbahçe FM. După absolvire, a lucrat ca VJ la Best TV și apoi ca prezentator al programului Sinyal de la Show TV. A jucat în seriale precum Tatlı Hayat, Beşik Kertmesi, Mühürlü Güller. Gökçe Bahadır nu are copii, a fost căsătorită cu prezentatorul Ali Sunal și, în prezent, cu muzicianul Emir Ersoy. 

Nu ratați un nou episod din serialul emoționant „Tablou de familie”, difuzat de Kanal D, de luni până vineri, începând cu ora 20:00. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton