Homepage  / Vedete străine

Gökçe Bahadır traiește pe picior mare! Cât plătesc chirie actrița din „Tablou de familie” și soțul ei pentru a locui într-o vilă de lux

Gökçe Bahadır traiește pe picior mare! Cât plătesc chirie actrița din „Tablou de familie” și soțul ei pentru a locui într-o vilă de lux
5

de Roxana Mirea,

Gökçe Bahadır, protagonista din „Tablou de familie”, traieste pe picior mare! Recent, ea și soțul ei, muzicianul Emir Ersoy, s-au mutat într-un apartament de vis cu vedere la Bosfor. Această locuință de poveste a fost închiriată pentru o sumă astronomică! Iată cât plătește chirie actrița pentru vila de lux în care locuiește cu soțul ei. 

Gökçe Bahadır din „Tablou de familie” a închiriat o vilă de lux 

În fiecare seară de luni până vineri, la ora 20:00, telespectatorii români sunt captivați de talentul actriței Gökçe Bahadır, protagonista îndrăgitului serial „Tablou de familie”, difuzat pe Kanal D. Dar ce se ascunde în spatele camerelor de luat vederi? O poveste de lux și opulență care depășește orice imaginație! 

Recent, Gökçe Bahadır și soțul ei, muzicianul Emir Ersoy, s-au mutat într-un apartament de vis cu vedere la Bosfor, situat în exclusivistul cartier Etiler din Istanbul. Această locuință de poveste, care i-a fascinat pe cei doi la prima vedere, a fost închiriată pentru o sumă astronomică! Pentru a se bucura de această priveliște unică și de confortul oferit de noua lor casă, cuplul plătește o chirie de 270.000 de lire turcești pe lună, echivalentul a aproximativ 7.625 euro.(sursa: www.gecce.com.tr

Gökçe Bahadır, actrita din serialul Tablou de familie (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Nu este pentru prima dată când această locuință atrage personalități de top. Înaintea lor, aici a locuit faimosul fotbalist Juan Mata, fost star al echipei Galatasaray, care plătea o chirie de 5.000 de euro pe lună. Cu o asemenea vedere spectaculoasă și cu atâta lux la dispoziție, nu e de mirare că acest apartament este atât de râvnit! 

Fanii din România o pot urmări în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, pe Gökçe Bahadır în serialul „Tablou de familie”, la Kanal D.  

Gökçe Bahadır, actrița din „Tablou de familie” a trecut printr-un divorț 

Gökçe Bahadır ține capul de afiș al serialului „Tablou de familie”. Ea o interpretează pe Azra Günay, o avocată de succes specializată în divorțuri. Colaborează cu mama sa, Çolpan Cevher, interpretată de Sumru Yavrucuk, însă un conflict cu cea din urmă o determina pe Azra să părăsească firma de avocatură și să colaboreze cu una concurentă.  

Azra Günay este o femeie de succes, căsătorită cu un coleg de facultate, avocat la rândul său, Sergen, și este mama a trei copii. Viața, însă, îi dă lovitură după lovitură. Despărțirea de mama sa în plan profesional este urmată de perspectiva unui divorț după ce află că a fost înșelată.  

Ironia face ca în aceste momente de cumpănă din viața sa, să reapară tatăl său, Faruk, cel care și-a abandonat familia cu ani în urmă, pe când Azra era doar un copil. 

Frumoasa Gökçe Bahadır face un rol memorabil, având în vedere că actrița a trecut ea însăși, în 2012, printr-un divorț de Ali Sunal, după doar un an de căsnicie. În 2022, însă, a mai dat o șansa căsniciei și s-a căsătorit cu celebrul producător și interpret, Emir Ersoy.  

Sursa foto: Kanal D, Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton