; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

140054235_218928323206002_5534925163606643968_n

„Godzilla vs. Kong”. Pasiune fără limite! Ce se poate întâmpla cu lungmetrajul

05 April 2021

După triumful incredibil cu „Zack Snyder – Liga dreptății' (2021), fanii vor ca „Godzilla vs. Kong' să nu se termine cu filmul lansat pe 1 aprilie, scrie yahoo.com. 

 

Chiar dacă nu demult un proiect precum „Zack Snyder – Liga dreptății' (2021) părea o fantasmagorie, fanii au reușit să posteze pe rețelele de socializare atât de multe hashtag-uri, să pună presiune pe puternicele studiouri Warner Bros și să își facă vocile auzite atât de puternic, încât acestea au decis să investească sume impresionante în noul proiect, cu o durată de patru ore, iar filmul tocmai a fost lansat de HBO Max și HBO. 

 

După o asemenea victorie, fanii au cerut ca „Godzilla vs. Kong' (2021), cu Alexander Skarsgård, Rebecca Hall, Millie Bobby Brown, Kayle Chandler și Eiza González, să nu încheie înfruntarea dintre cei doi monștri legendari, atât de iubiți de cinema. Filmul tocmai s-a lansat în Statele Unite pe 1 aprilie și îi înfățișează pe King Kong și pe Godzilla într-o bătălie spectaculoasă de care atârnă, din nou, soarta lumii, în timp ce Jia (Kaylee Hottle ), o fetiță orfană, reușește să se apropie de gorila uriașă și să stabilească o legătură emoționantă cu ea. 

 

Acum, fanii au lansat pe rețelele sociale un apel intitulat #ContinueTheMonsterverse, prin care vor să le atragă atenția celor de la studiourile Warner Bros. și Legendary asupra dorinței lor ca franciza să fie continuată. Într-o lume cinematografică supusă unor canoane de neconceput acum un an sau doi, s-ar putea ca asemenea campanii de revendicare legate de filme să schimbe, în timp, fața lumii cinematografice. 

Cert e că studiourile Legendary au făcut o observație pe Twitter cu privire la această nouă tendință, afirmând că sunt conștiente că oamenii ar dori mai multe filme cu monștri de acest fel. Nu există încă o confirmare concretă a vreunui nou proiect, dar tonul a fost dat, iar ideile din care scenariștii ar putea ivi noi povești nu lipsesc (se pare că există o poveste și despre un fiu al Godzillei, numit Minilla), într-o epocă în care cinematograful ar putea deveni mult mai dependent de feed-back-ul publicului decât am fi crezut vreodată. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare