; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

King kong

„Godzilla vs. King Kong”: Înfruntarea va avea loc în 2020!

22 October 2015

Zvonurile curgeau deja pe net de ceva vreme, acum însă Warner Bros și Legendary au oficializat știrea: un film care-i aduce împreună pe Godzilla și pe King Kong este în lucru. Într-un comunicat, cele două sudiouri au anunțat că „Godzilla vs. Kong' va avea premiera în 2020.

king-kong

Succesul lungmetrajului „Godzilla', regizat de Gareth Edwards, a convins studiourile să producă mai multe filme despre aceste creaturi mitice.

Primul – „Kong: Skull Island' regizat de Jordan Vogt-Roberts, cu Tom Hiddleston, Sam Jackson și Brie Larson – va avea premiera pe 10 martie 2017. Pelicula va urmări aventurile unei echipe de exploratori în lumea misterioasă și periculoasă a regelui marilor primate.

Al doilea – „Godzilla 2', cu un scenariu de Max Borenstein și o regie de Gareth Edwards – va avea premiera în iunie 2018.

Aceste două universuri se vor amesteca într-un ecosistem populat de specii gigantice în „Godzilla vs. Kong', care va ajunge pe marile ecrane în 2020.

„Publicul a primit foarte bine întoarcerea lui Godzilla. Eu sunt foarte fericit să vă anunț că acest film nu este decât prima cărămidă dintr-un nou univers extraordinar. Și ca fan vechi al acestor personaje, am vrut întotdeauna să le văd față în față înfruntându-se. Acum sunt foarte fericit să vă anunț că acest vis va deveni realitate', a declarat Thomas Tull, unul dintre șefii de la Legendary Pictures.

Iar Kevin Tsujihara, de la Warner Bros a adăugat: „Colaborarea nostră cu Legendary pentru «Godzilla» ne-a permis să ne dăm frâu creativității și am fost răsplătiți cu un enorm succes de public. Suntem încântați să lucrăm din nou cu aceste personaje și să construim o nouă franciză al cărei potențial este imens'.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare