; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Golden globes

Globurile de Aur. Cine va face parte din public la gala de anul acesta

23 February 2021

Organizatorii Globurilor de aur doresc să își arate aprecierea față de lucrătorii din prima linie.

Astfel, în semn de recunoaștere a parteneriatului filantropic al organizatorilor cu Feeding America, un număr select de lucrători ai băncii alimentare vor fi de asemenea selectați pentru a participa în cadrul galei.

Pentru prima dată, spectacolul anual de premiere va invita un număr limitat de angajați din prima linie și lucrători esențiali să participe la evenimentul din acest an, conform publicației PEOPLE.

Toți membrii audienței vor fi testați în avans pentru COVID-19 și vor fi supuși unor controale de sănătate și verificări ale temperaturii înainte de a intra în ambele locații din care se va transmite gala. În interior, vor fi puse la punct regulile de distanțare socială și doar oaspeții care lucrează în același loc vor fi așezați împreună.

 

CITEȘTE ȘI:  Cine va prezenta gala Globurilor de Aur în 2021

 

În plus, întregul personal de producție, echipajul și artiștii vor fi obligați să efectueze verificări zilnice de sănătate și verificări ale temperaturii înainte de eveniment.

Pentru a asigura sănătatea și siguranța tuturor celor implicați, vor fi puse în aplicare protocoale riguroase de siguranță COVID-19, care sunt aprobate de sindicate cu îndrumări din partea statului și a autorităților locale. Cu excepția artiștilor care vorbesc pe scenă în timpul spectacolului de premiere, toată lumea de acolo va trebui să poarte măști.

Cea de-a 78-a gală a Globurilor de Aur va avea loc pe 28 februarie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare