; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

BeFunky collage (11)

Glenn Close și Mahershala Ali vor juca împreună în „Swan Song”

20 November 2020

Glenn Close este cel mai nou nume care s-a alăturat distribuției dramei „Swan Song', în care mai joacă  Mahershala Ali, Naomie Harris și Awkwafina, informează deadline.com. 

 

Acțiunea filmului se petrece în viitorul apropiat și urmărește cât de departe pot merge oamenii și cât de mult pot sacrifica pentru a-i face fericiți pe cei pe care îi iubesc. Filmul este produs de Apple Studios, iar regia și scenariul sunt semnate de Benjamin Cleary (laureat cu un Oscar pentru scurt-metrajul său din 2015, „Stutterer'). 

Glenn Close va juca rolul unei savante care conduce o echipă de cercetători dintr-o stațiune. Actrița va putea fi văzută de marți, 24 noiembrie, pe Netflix, în drama „Elegia celor bătuți de soartă', regizată de Ron Howard, în care joacă (alături de Amy Adams și Gabriel Basso) o bunică puternică și hotărâtă, care are grijă de toată familia. 

Tot pe platforma Apple, care își extinde portofoliul de filme, a intrat recent și cel mai nou film regizat de Sofia Coppola, „On the Rocks' (2020), cu Bill Murray și Rashida Jones, care joacă un tată și o fiică ce se reîntâlnesc după mult timp și pleacă împreună într-o aventură prin New York. Apple va mai difuza și drama „The Sky is Everywhere', cu Jason Segel, despre un muzician care încearcă să-și revină după moartea surorii lui, și documentarul „Boys State', care a câștigat anul acesta Marele premiu al Juriului la Sundance. 

Printre titlurile pe care le-a mai programat platforma în viitorul apropiat se vor afla: „Fireball: Visitors form Darker Worlds', un nou film produs de compania lui Werner Herzog, „Snow Blind', cu Jake Gyllenhaal în rolul principal, „Killers of the Flower Moon', noua peliculă a lui Martin Scorsese, cu Leonardo DiCaprio și Robert De Niro, „Emancipation', regizat de Antoine Fuqua, cu Will Smith (care este și producător) și „Sharper', un nou film de Brian Gatewood și Alessandro Tanaka, având-o în rolul principal pe Julianne Moore. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare