Homepage  / Filme Online / Netflix

Glen Powell, un actor cu agenda plină. În ce proiecte este implicat. Va apărea pe micul ecran alături de noua iubită a lui Jason Momoa

Glen Powell, un actor cu agenda plină. În ce proiecte este implicat. Va apărea pe micul ecran alături de noua iubită a lui Jason Momoa
8

de Andreea Hentea,

După ce a jucat în comedia romantică de succes „Iubesc să te urăsc”, Glen Powell, pe care îl vom vedea în această vară în „Tornade”, a devenit unul dintre cei mai căutați tineri actori ai momentului. În ce alt film îl vom vedea, chiar foarte curând.

Despre „Iubesc să te urăsc” / „Anyone But You” (2023), filmul în care Glen Powell (35 de ani) a format un cuplu fermecător cu Sydney Sweeney (și ea o actriță în ascensiune) s-a spus că „a readus spre public comedia romantică”. Powell a jucat apoi în filmul de aventuri „Tornade” / „Twisters” (care se va lansa în cinematografele de la noi pe 19 iulie), alături de Daisy Edgar-Jones, un alt talent notabil, devenind unul dintre cei mai solicitați actori ai momentului.

O poveste care atrage regizorii

Tocmai când părea că Glen Powell nu ar putea fi mai ocupat și mai solicitat, alte și alte potențiale proiecte se adaugă pe lista lui, scrie empireonline.com. Actorul este implicat, în prezent, într-o nouă versiune a filmului „Heaven Can Wait”, care va fi produsă de studiourile Paramount.

Povestea din „Heaven Can Wait” a fost inițial o piesă de teatru scrisă de Harry Segall în 1938 și ecranizată pentru întâia oară în filmul „Noul Domn Jordan” / „Here Comes Mr. Jordan” (1941), regizat de Alexander Hall. Povestea era a unui boxer, Joe Pendleton (Robert Montgomery), care murea prea devreme din cauza unei greșeli făcute în Rai și căruia i se oferea o nouă viață ca playboy milionar. Pe Pământ, el se îndrăgostea de atrăgătoarea Betty Logan (Evelyn Keyes).

2024 Sundance Film Festival ”Hit Man” Premiere.Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În 1978, Warren Beatty a regizat un remake al filmului lui Hall, tradus la noi „Raiul mai poate aștepta” / „Heaven Can Wait”, în care a și interpretat rolul principal, al unui jucător de fotbal care ajungea la porțile Raiului în urma unui accident și era retrimis pe Pământ în trupul unui corporatist influent, care se îndrăgostea de o englezoaică frumoasă, Betty Logan (Julie Christie).

În 2001, Chris Rock a jucat în comedia „Down To Earth”, regizată de Chris și Paul Weitz, despre un comic aspirant de culoare care murea prematur, apoi căpăta șansa unei vieți noi, în care era plasat în corpul unui om de afaceri alb și bogat. Filmul îi mai avea în distribuție, printre alții, pe Chazz Palminteri, Regina King, Eugene Levy și Jennifer Coolidge.

Scenariul noului film cu Glen Powell va fi scris de Stephen Gaghan, care a scris scenariul filmului „Trafic” (2000) și a scris și regizat „Syriana” (2005). Noul „Heaven Can Wait” va avea, la rândul său, un personaj principal care moare prematur din cauza unui înger cam grăbit și care este retrimis pe Pământ în trupul unui milionar ucis recent, dar – potrivit lui Gaghan – „nu va fi o reluare fidelă a vreunuia dintre filmele anterioare”.

Ce ne mai pregătește Glen Powell

În afară de acest proiect, actorul mai are pe listă diverse filme aflate în faza de lucru, inclusiv noua adaptare a lui Edgar Wright („A fost odată-n Soho”) după romanul lui Stephen King „Fugarul” / „The Running Man”.

Glen Powell urmează, de asemenea, să înceapă filmările (alături de Laura Dern și Anthony Mackie) la drama „Monsanto”, regizată de John Lee Hancock. Aceasta urmărește povestea unui tânăr avocat, Brent Wisner, care preia un caz (aparent insurmontabil) de folosire iresponsabilă a unui erbicid cancerigen împotriva unei companii chimice gigantice. Filmul „Monsanto” tocmai a fost achiziționat de Netflix, contra a 34 de milioane de dolari, pe piața de filme de la Cannes, a scris variety.com.

Un alt viitor film cu Glen Powell este comedia thriller „Huntington”, despre un bărbat care pune la cale un complot criminal pentru a moșteni averea familiei sale. Filmul va fi scris și regizat de John Patton Ford și îi va mai avea pe generic pe Ed Harris și pe Margaret Qualley. Powell va juca și în „Chad Powers”, un serial (produs de Hulu) plasat în lumea sportului, în care va juca un fotbalist căzut în dizgrație, care încearcă să-și reînvie cariera deghizat și sub un nume fals.

Scene de sex cu peripeții

Anul trecut, Glen Powell a filmat cu Richard Linklater („Boyhood”, trilogia „Before Sunrise”) la noul film al acestuia, „Asasin profesionist” / „Hit Man”, la care au scris împreună scenariul și care se va lansa pe Netflix pe 7 iunie.

Amestec de film noir și comedie romantică, acesta îl urmărește pe Gary Johnson (Glen Powell), un profesor care colaborează în secret cu Poliția din New Orleans, deghizându-se în asasin pentru a mai câștiga un ban. Când se îndrăgostește de o clientă atrăgătoare, Madison (Adria Arjona), care încearcă să-l angajeze pentru a-i ucide soțul abuziv, lucrurile o iau razna.

Chiar dacă Glen Powell și Adria Arjona au avut ceva scene fierbinți în film, actrița a povestit recent într-un podcast că filmarea acestora nu a fost deloc amuzantă, relatează variety.com.

„Totul a mers prost când trebuia să filmăm secvențele din cadă, iar cineva a turnat în apă un detergent de spălat vase puternic degresant. E o chestie care îndepărtează toate uleiurile de pe piele, fiind folosită pentru a salva bobocii de rață când are loc o scurgere de petrol! După ce ne-am înmuiat în cadă timp de o oră, am ieșit cu pielea atât de uscată, că nu îmi mai puteam îndoi genunchii”. Mai mult, și ea, și Powell au ajuns să aibă toată pielea acoperită de erupții oribile, dar au fost obligați să continue filmările. „A fost exact ziua în care am filmat toate scenele de sex, având pe noi o erupție groaznică. Amândoi aveam mari dureri și eram machiați din greu, inclusiv pe fund”, a mai povestit Arjona.

Adria Arjona a atras atenția Hollywood-ului cu rolul lui Dorothy Gale din serialul „Orașul de smarald” / „Emerald City”(2017), difuzat la noi de AXN, în 2022 a jucat în „Morbius”, cu Jared Leto, apoi în remake-ul „Tatăl miresei”, alături de Andy Garcia și Gloria Estefan. Fanii „Star Wars” o cunosc ca Bix din „Andor”, în care l-a avut ca partener pe Diego Luna.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton