; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Gizem Karaca („Dragoste infinită”) şi iubitul ei au o vacanţă de vis (1)

Gizem Karaca („Dragoste infinită”) şi iubitul ei au o vacanţă de vis

20 July 2017

Interpreta comisarului Mercan din serial „Dragoste infinită', care s-a terminat la Kanal D pe 12 iulie, şi iubitul ei, afaceristul Kemal Ekmekçi, au petrecut o vacanţă frumoasă în Franţa, iar acum se relaxează la plajă, în Turcia.

În Franţa, cei doi au vizitat „Grădina Exotică' din Èze, regiunea Provence, au sărbătorit ziua de naştere a lui Kemal şi şi-au ales verighetele pentru nunta care va avea loc în septembrie. Gizem şi Kemal au avut petrecere de logodnă în luna mai, la Sait Halim Pasha, conacul în care s-a căsătorit Burak Özçivit, iar acum se pregătesc de o nuntă fastuoasă, susţin apropiaţii lor. Cei doi sunt împreună din vara lui 2015, Kemal fiind cel care a făcut-o pe Gizem să treacă peste despărţirea de actorul Çağatay Ulusoy („Yaman', „Feriha'). Gizem a fost cerută în căsătorie de Kemal încă din toamna anului trecut, iar în luna februarie s-au logodit în faţa famiilor.

Pe Gizem Karaca (25 de ani), fost model, aţi mai văzut-o pe micile noastre ecrane şi în serialul „Dragoste la prima vedere', alături de Berk Oktay.

 Vezi galeria foto >

Ultimul ei proiect cinematorgrafic este comedia romantică „Küçük Ortak', în care l-a avut ca partener pe Keremcem, protagonistul serialului „Bahar: Viaţă furată' de la Kanal D. Cel mai recent serial în care a jucat a fost „Içimdeki Firtina' (în traducere „Furtuna din interior'), care a fost difuzat în Turcia din februarie până în martie anul acesta.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare