Homepage  / Vedete româneşti

Giulia și Vlad Huidu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Pentru asta suntem recunoscători”

Giulia și Vlad Huidu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Pentru asta suntem recunoscători”
11

de Ioana Maria,

Giulia și Vlad Huidu au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. După ce au părăsit Drumul Soarelui chiar înainte de finala show-ului de la Antena 1, cei doi au revenit în mediul online cu primele reacții. 

Giulia și Vlad Huidu, după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Aseară, 26 decembrie 2023, după o ediție emoționantă, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. După ce au părăsit Drumul Soarelui, cei doi au revenit în mediul online cu primele reacții.  

Pe rețelele de socializare, artista – care este urmărită de peste 430 de mii de fani – a postat un mesaj emoționant despre experiența trăită la America Express. Giulia a explicat că s-a bucurat că s-a alăturat acestei aventuri alături de soțul ei, dar și că și-a făcut prieteni.

„Suntem recunoscători pentru tot ceea ce am trăit… a fost experiența vieții noastre! Vă mulțumim din suflet pentru tot sprijinul vostru, pentru toate comentariile și mesajele voastre! Ne-am dorit enorm să ne bucurăm de fiecare moment trăit în America Express și asta am făcut până în ultimul moment! Ne-am întors acasă mai bogați decât ne-am fi putut închipui vreodată. Am câștigat prieteni, experiențe și lecții de viață și pentru asta suntem recunoscători pentru totdeauna! Vă iubim”, a transmis Giulia.

Giulia și Vlad Huidu, primele reacții după ce au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. „Pentru asta suntem recunoscători”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Când este difuzată finala America Express 2023, sezonul 2

Marea finală a show-ului America Express 2023, sezonul 2, se apropie cu pași repezi, la Antena 1. Fanii așteaptă cu nerăbdare să afle cine este echipa care va pleca acasă cu premiul de 30.000 de euro.

Marea finală a show-ului America Express 2023, sezonul 2, va fi difuzată miercuri, 27 decembrie, la Antena 1. Echipele se află acum în Argentina, ultima țară de pe Drumul Soarelui.  

Traseul de la America Express 2023, sezonul 2 

Drumul Soarelui se desfășoară, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții au pornit din Columbia, au trecut prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Au plecat din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și au ajuns în țara lui Messi.  

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorilor, o experiență completă. Au trăit aventura la cote maxime în Columbia, au cunoscut triburile indigene din Ecuador și învăță ce înseamnă pasiunea în Argentina.  

Cine sunt concurenții de la America Express 2023, sezonul 2 

Cu doar 1 euro pe zi, nevoiți să își găsească mâncare, transport și cazare, 9 perechi de vedete au pornit pe Drumul Soarelui, o aventură la capătul lumii oferită de America Express.  

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărât provocării celui de-al doilea sezon „America Express”, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton