Homepage  / Televiziune

Giulia și Vlad Huidu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. S-au aflat cele două echipe finaliste 

Giulia și Vlad Huidu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. S-au aflat cele două echipe finaliste 
15

de Ioana Maria,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au fost eliminați de la America Express 2023, sezonul 2. Cei doi au fost la un pas de marea finală, dar în competiția de la Antena 1 au rămas acum doar două echipe. Zilele trecute, Irina Fodor a anunțat că Alexia și Aris Eram sunt prima echipă finalistă de pe Drumul Aurului. Cine se mai află acum în cursa pentru marele premiu de la America Express.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, eliminați de la America Express 2023, sezonul 2 

Aseară, 26 decembrie 2023, Giulia Anghelescu și Vlad Huidu și-au încheiat drumul în competiția America Express – Drumul soarelui. După o seară plină de emoții puternice, cei doi au fost eliminați înainte de Marea finală din Buenos Aires, scrie a1.ro.

„@mygiulia si @vladhuidu Mulțumim pentru competitivitate și felicitări pentru tot ce ați realizat pe Drumul Soarelui! Două suflete pereche”, este mesajul postat pe contul oficial de Instagram al emisiunii de la Antena 1.

În ediția de miercuri, 26 decembrie, echipele s-au strâns la careu pentru a afla deznodământul cutiilor, obținute de fiecare dintre cele trei.

„Cred că este singurul sezon în care fiecare pereche are o cutie. Nu s-a mai întâmplat! De obicei era o echipă care avea două. Așa este în America Express! Poate ați văzut că de multe ori, poate frustrant, dar este vorba despre noroc! Sunteți obosiți, a fost o zi grea și văd că tremurați și de frig și de oboseală, de emoții și poate de adrenalină, de conștiința celor 50 de zile și de conștiința faptului că nu mai sunteți cine erați acum 50 de zile”, a spus Irina Fodor. 

Laura Giurcanu și Sânziana Negru au fost primul cuplu care și-a asigurat locul în Finala America Express, având pălăria verde în cutia lor.

america-express-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

„Irina ne-a anunțat că va deschide prima dată cutia noastră și m-am bucurat foarte tare că mă gândeam că ne curmă suferința, adică măcar știm o chestie. E ca bandajul pe care îl deschizi foarte rapid și doare mai puțin, orice ar fi!”, a spus Laura Giurcanu.

Irina Fodor a scos statueta din cutia echipei Laura Giurcanu și Sânziana Negru care avea pălăria verde, ceea ce înseamnă că ajung în Finala America Express.

„Se simte ca cea mai fericită zi din viața noastră!”, au spus cele două concurente.

Dintre cele două cutii rămase, e deajuns să fie deschisă încă una pentru a afla cine va păși fericit către ultimul și cel mai important capitol al aventurii, dar și cine este eliminat înainte de Finala America Express.

Aris Eram a decis că următoarea cutie pe care Irina Fodor o va deschide va fi a lor: „Eu în momentul ăla am început să plâng mai tare, efectiv nu mai puteam să mă stăpânesc!”, spune Alexia Eram.

„Indiferent de culoare acestei pălării, voi toți sunteți în Buenos Aires! Haideți să vedem să nu doară și mai tare, repede!”, spune Irina Fodor.

Cu două cutii rămase, tensiunea momentului a crescut odată cu așteptările pentru următoarea echipă ce urma să fie desemnată. Aris Eram și Alexia Eram au simțit presiunea momentului, sperând că vor fi următorii care vor păși în ultimul capitol al aventurii. Cu inima strânsă, au așteptat verdictul, iar când Irina Fodor a deschis cutia ce aparținea lor, lacrimile de bucurie și-au făcut loc pe chipurile concurenților.

Giulia, cu lacrimi în ochi în ultima ediție „America Express”

Giulia Anghelescu avea ochii în lacrimi la momentul când a aflat că va părăsi aventura America Express, sezonul 6.

„Asta înseamnă că noi nu mergem mai departe! Mergem mai departe la copiii noștri acasă. Am plâns, era normal să plâng, doar că nu erau lacrimi de tristețe, erau lacrimi de fericire și atât. Tot ce am câștigat de-a lungul acestor săptămâni este mult mai valoros decât premiul final, sincer! Mult mai valoros pentru noi! Prin fața ochilor mei treceau momente din această aventură a noastră. Am trecut de multe fobii, acum pot să spun că nu mai am”, a spus Giulia Anghelescu.

giulia-si-vlad-huidu-eliminati-de-la-america-express-2023-sezonul-2-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 15

Giulia Anghelescu a subliniat că această competiție a fost mult mai mult decât o simplă cursă: a fost o lecție de viață care a întărit legăturile dintre ea și soțul ei, Vlad Huidu.

„America Express este poate cea mai tare experiență prin care am trecut în viața noastră, a fost încă o experiență care ne-a demonstrat că împreună suntem extrem de puternici, că atât timp cât ne ținem de mână nimic nu este imposibil. A fost cea mai bună lecție de viață pe care puteam să o primim!”, a mai spus Giulia Anghelescu.

Așadar, cele două echipe finaliste de la America Express 2023, sezonul 2, sunt Alexia și Aris Eram, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Sursa Foto: Instagram

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton