Homepage  / Vedete româneşti

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini superbe din ziua nunții. Ce rochie de mireasă a purtat artista

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini superbe din ziua nunții. Ce rochie de mireasă a purtat artista
15

de Roxana Mirea,

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012. Cei doi se cunosc de 20 de ani și au împreună doi copii. În 2023, fanii lor i-au putut vedea pe Antena 1, în show-ul America Express 2023, sezonul 2. Iubirea dintre ei, care a trecut dincolo de micul ecran, i-a impresionat pe mulți. Iată cum au arătat Giulia Anghelescu și Vlad Huidu în ziua nunții.  

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini din ziua nunții 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012. Cântăreața avea 27 de ani când a îmbrăcat rochia de mireasă. Pe atunci, soția lui Vlad Huidu avea părul lung și brunet. Rochia de mireasă a Giuliei a fost una simplă, cu umerii goi, decolteu adânc și voal. Vlad Huidu a purtat un costum de mire clasic, negru, cu cămașă albă și papion. 

Când au sărbătorit 9 ani de căsnicie, Giulia a publicat o serie de imagini de la nunta lor. „Te iubesc, Vlad Huidu și sunt tare mândră de povestea noastră pe care continuăm să o scriem frumos ținându-ne de mână în fiecare zi!”, a scris Giulia Anghelescu în dreptul imaginilor.  

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini din ziua nunții  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Giulia vorbește mereu cu drag și iubire despre soțul ei. „Sunt Giulia. Sunt artist, badass mom și mămica a doi copii minunați și soția domnului. Ne-am cunoscut în urmă cu câțiva ani. Foarte mulți. O viață de om. În jur de 20. Nu m-am gândit niciodată că îmi place atât de mult de Vin Diseal și că am nevoie de el în viața mea. În relația noastră ne tragem unul pe celălalt, atunci când unul nu poate”, a povestit Giulia la Antena 1, potrivit a1.ro.  

Vlad Huidu a povestit, la un moment dat, cum a cunoscut-o pe Giulia. „Pe vremea aceea lucram la un post de televiziune. Filmam și ne-am întâlnit pe holuri. Era într-o fustiță roșie, scottish. Îmi plăcea ca apariție, dar nu m-am gândit niciodată că o să ajungem în situația asta. Ne-am întâlnit de câteva ori. M-a invitat la ziua ei”, a spus, la rândul lui, Vlad Huidu. 

Giulia Anghelescu, declarație de dragoste pentru Vlad Huidu

Giulia și Vlad au devenit părinți pentru prima oară în anul 2012, atunci când s-a născut Antonia Sabina. Apoi, pe 18 aprilie 2015, Giulia l-a născut pe fiul lor, Eduard Mikael. 

Recent, Giulia Anghelescu a publicat o serie de imagini cu Vlad Huidu, alături de un mesaj plin de iubire, cu ocazia zilei lui de naștere.  

„Nici într-o mie de vieți nu aș fi putut visa la un iubit și un soț mai atent și afectuos că tine, un partener pe care să știu că mă pot baza în orice situație, un tată mai răbdător și înțelegător, un om atât de frumos și empatic alături de care să îmi trăiesc mai frumos viața.  

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini din ziua nunții  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 15

Ce bine că ne-am găsit și că mergem împreună,de mână, prin viață!  

Te iubesc și îți mulțumesc că îmi ești dragoste, casă, sprijin, siguranță!  

La mulți ani, Păpu!!” a scris Giulia pe Instagram.

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton