Homepage  / Vedete româneşti

Giulia și Vlad Huidu au ajuns de urgență la spital cu fiul lor. Ce diagnostic a primit Mika: „Am avut parte de o noapte albă”

Giulia și Vlad Huidu au ajuns de urgență la spital cu fiul lor. Ce diagnostic a primit Mika: „Am avut parte de o noapte albă”
9

de Cristina Țapu,

Momente delicate în familia Giuliei Anghelescu și a lui Vlad Huidu. Fiul lor a ajuns la spital, după ce a acuzat dureri puternice în zona abdominală și a făcut febră foarte stare. Cum se simte în prezent copilul.

Giulia și Vlad au ajuns de urgență la spital cu fiul lor

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu obișnuiesc să povestească fanilor despre evenimentele care au loc în viața lor, fie că este vorba despre unele pozitive sau mai puțin bune.

Recent, cei doi au distribuit o imagine în care fiul lor apare pe patul de spital. Giulia a dezvăluit că băiatul a acuzat dureri puternice în zona abdominală și a făcut febră foarte mare, așa că au decis să se prezinte la doctor pentru a afla cauza acestora.

giulia-fiu-spitalIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

„Update: Mika a cules un campylobacter… Gărgăunele ăsta e destul de obraznic, dar Mika e badass kid și o să îi vină de cap curând”, a scris Giulia Anghelescu.

Fanii au fost îngrijorați și au transmis numeroase mesaje, așadar artista a revenit cu un update, în dreptul unei imagini în care apare alături de soțul său și de Vlad.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, imagini din ziua nunții  (5)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  3 / 9

Infecțiile cu Campylobacter sunt adesea asociate cu consumul de carne de pasăre crudă sau insuficient preparată termic, precum și cu consumul de lapte nepasteurizat. Simptomele infecției pot include diaree, dureri abdominale, febră și greață. De obicei, infecția cu Campylobacter trece de la sine, dar în unele cazuri poate fi necesară administrarea unui tratament medicamentos.

„Ne simțim mult mai bine. Mulțumim pentru mesajele voastre. Vă pupăm! Transmitem de la fața locului pentru că foarte multă lume a vrut să știe cum se simte Mika. Să știți că Mika se simte mult mai bine. Ia uite, ai zâmbetul până la urechi, la propriu. Mergem și acasă”, a declarat Giulia, pe pagina personală de Instagram.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu sunt părinții a doi copii

În anul 2012, Giulia și Vlad Huidu au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu. Ei s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar odată cu trecerea timpului relația de prietenie dintre ei s-a transformat în una de iubire.

Împreună au doi copii, o fată pe nume Antonia și un băiat pe nume Eduard Mikael. De-a lungul timpului, Vlad și Giulia au depășit multe obstacole împreună și au găsit o modalitate de a ieși mai puternici din fiecare provocare.

Sursă foto: Instagram Giulia Anghelescu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton