Homepage  / Vedete româneşti

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, ceartă aprigă la America Express 2023, sezonul 2. „Nu, nu mai fac nimic!”

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, ceartă aprigă la America Express 2023, sezonul 2. „Nu, nu mai fac nimic!”
6

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 26 noiembrie 2023, la Antena 1. Tensiunile și oboseala și-au spus cuvântul, așa că Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat, pe Drumul Aurului. Iată de la ce a început totul și ce i-a reproșat Giulia soțului ei.  

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat, la America Express 2023, sezonul 2 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat, în ediția de aseară, 26 noiembrie 2023, la America Express, sezonul 2. După ce au terminat primele livrări, concurenții au aflat că mai au de făcut o livrare foarte importantă.  

Livrările nu s-au terminat! Următoarea livrare va fi și cea mai importantă. O familie săracă are nevoie de ajutor pentru a cumpăra alimente pentru săptămâna care urmează. Se pare că Guamote este cel mai ieftin oraș din Ecuador. Familiile au trimis bugetul lor pe o săptămână, care este de un dolar. Trebuie să cumpărați cel puțin 6 alimente diferite de pe listă. Familiile vor fi recunoscătoare. Folosiți-vă talentul de negociator. Jocul de amuletă va avea loc în Gruta Catolica Virgen de Aqua Santa Maria din orașul Chunchi. Pe drum trebuie să vă opriți în orașul Tixan, la Gasolinera Tixan, de unde veți fi transferați din cauza unor alunecări de teren. Primele trei echipe care vor livra alimentele vor participa la jocul de amuletă. Familiile vă așteaptă împreună cu mine”, a scris Irina Fodor în plicul cu misiunea, potrivit a1.ro.  

Echipele au încercat să facă rost de ingredientele de pe listă. Pe drum, din cauza efortului de pedalat, Vlad Huidu a început să tușească tot mai tare, lucru care a enervat-o pe soția lui.  

Nu mai tuși așa!”, i-a zis Giulia Anghelescu. 

Nu mai pot! Nu pot, că am pedalat! Nu mă mai certa!  Mă cerți în continuu că tușesc, iubita mea! Nu ai cum să mă cerți, iubita mea”, a răbufnit Vlad Huidu.  

Ok, dacă faci așa eu aștept aici și plecăm acasă. Aștept să te calmezi”, a zis Giulia. 

Pe fond alergic, el tușește foarte des și foarte mult. Adică, câteva luni. Și eu nu mă puteam concentra”, a explicat Giulia.  

Pe ea o enervează foarte mult când eu tușesc, dar nu înțeleg de ce asta era problema ei. Nu este problema ei, este problema mea”, a spus Vlad.  

În primul rând, te-am rugat să pui mâna la gură, nu să nu mai tușești”, a răspuns Giulia.  

„Dar tot timpul pun mâna la gură. OK, dacă am mâinile ocupate, nu pun mâna la gură”, a explicat Vlad. 

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au certat, la America Express 2023, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Vlad Huidu a încercat s-o convingă pe Giulia să continue cursa 

Apoi, în timpul probei, Vlad i-a spus soției lui că s-a calmat și să continue misiunea.   

M-am calmat”, a spus el.  

„Nu, nu mai fac nimic! Nu mai plec de aici până nu te calmezi”, a zis Giulia, care s-a oprit în timpul misiunii. 

Giulia Anghelescu a încercat să îi explice lui Vlad Huidu că ea l-a rugat doar să nu mai fie agitat, după ce el a țipat la ea. Ulterior, el a recunoscut că „a urlat” la soția lui, dar doar pentru că era nervos din cauza observațiilor ei.  

Nu poți să îmi spui din 5 în 5 minute să nu mai tușesc, când eu am pedalat ca un nebun. Gata. Hai să mergem”, a încercat Vlad să o convingă pe soția lui să continue cursa.  

O să stăm aici până când o să te calmezi”, i-a spus Giulia. 

Eu sunt de vină cu tușesc? Tușesc de plăcere?! Trebuie să recunoști că ești cicălitoare și că mă cicălești mereu!”, a zis la testimonial Vlad Huidu. 

Sunt femeie. Normal că sunt cicălitoare”, i-a răspuns Giulia.  

„Păi, stai puțin. Că suntem în cursă! Mai lasă-mă în pace”, a spus Vlad.  

Eh, mai am și eu scăpările mele”, i-a spus Giulia.  

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton