Homepage  / Vedete româneşti

Giulia Anghelescu, la un pas să cedeze la America Express 2023, sezonul 2. Cum a reacționat soțul ei, Vlad Huidu

Giulia Anghelescu, la un pas să cedeze la America Express 2023, sezonul 2. Cum a reacționat soțul ei, Vlad Huidu
17

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii America Express, sezonul 2, a fost difuzată aseară, 5 noiembrie 2023, la Antena 1. Echipele luptă pentru a obține imunitatea mare, dar și biletul cu destinația Ecuador. Probele sunt din ce în ce mai dificile, iar Giulia Anghelescu a fost la un pas de a ceda. Iată cum a reacționat soțul ei, Vlad Huidu.  

Giulia Anghelescu, momente dificile la America Express 2023, sezonul 2

Aseară, 5 noiembrie 2023, a început lupta pentru imunitatea mare și, totodată, primul bilet cu destinația Ecuador, la America Express, sezonul 2. Probele au fost dificile, iar acest lucru și-a spus cuvântul.  

Giulia și Vlad Huidu nu au reușit să identifice din prima planta medicinală de care avea nevoie „pacienta” lor, așa că au fost nevoiți să facă mai multe drumuri. Așadar, oboseala și-a spus cuvântul, iar Giulia a fost la un pas să cedeze.

Mie mi-a fost rău. Aș fi vrut să am puterea, să nu fiu așa de nebună cum eram, să mă opresc să beau o gură de apă ca să nu mor și el zicea: nu, nu. Hai, că se mai poate””, a mărturist Giulia. 

Când au ajuns cu remediul la femeia care avea nevoie de el, Giulia și Vlad Huidu au aflat că mai au o probă și că trebuie să prepare un ceai medicinal chiar în casa „pacientei” lor.  

Mi s-a tăiat gazul. Îi ziceam lui Vlad că nu mai pot”, a adăugat Giulia, copleșită de oboseală.

Giulia Anghelescu, la un pas să cedeze la America Express 2023, sezonul 2. Cum a reacționat soțul ei, Vlad Huidu (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Cursa din seara aceastaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  6 / 17

Sursa Foto: Antena 1, captură de ecran

Citește și:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton